Setkání přes Skype
Re: Setkání přes Skype
Předpokládám, že ano. Je to první čtvrtek v měsíci.
Takže Skypeference - 1.listopadu od 20:00
Takže Skypeference - 1.listopadu od 20:00
Přesně tak. Už tento čtvrtek.
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Už se těším. Pokud mě nezradí internetové připojení, tak bych se měl zúčastnit. 

Pro zítřejší telekonferenci zavádím dvě novinky:
1) Tentokrát už nebudu psát každému, kdo je zrovna online, jestli se chce přidat na telekonferenci. Kdo se bude chtít zúčastnit, napíše mi.
2) Tím, že mi uživatel napíše, že by chtěl na telekonferenci zároveň automaticky dává souhlas s tím, že telekonference bude nahrávaná a následně zveřejněna.
Důvod, proč jsem se k těmto změnám rozhodl je prostý - minulý měsíc mi obesílání všech zabralo skoro půl hodiny. A start telekonference se posouval, protože jsem musel napsat všem lidem, jestli chtějí, nebo ne. Pak bylo potřeba poslat těm, kdo chtějí dotaz, zda osuhlasí s nahráváním. Zkrátka a dobře - pokud by bylo online třeba 5 lidí, ještě by se to dalo. Ale ono jich bylo přes dvacet a to se kočíruje dost špatně. Navíc když někteří odepíšou až za několik minut po mojí zprávě.
Díky těmto dvěma novinkám by se mi tedy měly trochu uvolnit ruce.
Stále samozřejmě platí, že mezi námi rádi uvítáme všechny zájemce o kosmonautiku. Jako již tradičně využijeme Skype (předpokládám, že minulý nával byl výjimečný) a začínáme ve 20:00.
1) Tentokrát už nebudu psát každému, kdo je zrovna online, jestli se chce přidat na telekonferenci. Kdo se bude chtít zúčastnit, napíše mi.
2) Tím, že mi uživatel napíše, že by chtěl na telekonferenci zároveň automaticky dává souhlas s tím, že telekonference bude nahrávaná a následně zveřejněna.
Důvod, proč jsem se k těmto změnám rozhodl je prostý - minulý měsíc mi obesílání všech zabralo skoro půl hodiny. A start telekonference se posouval, protože jsem musel napsat všem lidem, jestli chtějí, nebo ne. Pak bylo potřeba poslat těm, kdo chtějí dotaz, zda osuhlasí s nahráváním. Zkrátka a dobře - pokud by bylo online třeba 5 lidí, ještě by se to dalo. Ale ono jich bylo přes dvacet a to se kočíruje dost špatně. Navíc když někteří odepíšou až za několik minut po mojí zprávě.
Díky těmto dvěma novinkám by se mi tedy měly trochu uvolnit ruce.

Stále samozřejmě platí, že mezi námi rádi uvítáme všechny zájemce o kosmonautiku. Jako již tradičně využijeme Skype (předpokládám, že minulý nával byl výjimečný) a začínáme ve 20:00.
Vidíš, úplně jsme zapomněli na otestování toho alternativního komunikačního programu.
Když ten měsíc uteče tak rychle.

Já myslím, že nebude potřeba. Minule to byl fakt náhodný výstřel. 

- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
A třeba ne...
Já bych ten teamspeak přece jen někdy prubnul. Pro jistotu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Uvidíme. 

Na příště si budu muset nachystat dva stroje jeden na skype a ten druhy na kterým bych mohl pracovat
jinak otvírat prohlížeč a mít přitom skype něco otřesného na mém netbooku konec si poslechnu, když tak pak pokud je to v plánu sem dát .

JosefL.
Lidé jsou stvořeni k tomu, aby kontemplovali a přemýšleli o vesmíru. Oni sami nedosahují této vrcholné dokonalosti, ale jsou součástí této dokonalosti.
Cicero Marcus Tullius
Lidé jsou stvořeni k tomu, aby kontemplovali a přemýšleli o vesmíru. Oni sami nedosahují této vrcholné dokonalosti, ale jsou součástí této dokonalosti.
Cicero Marcus Tullius
Určitě to sem dáme, konference se nahrává a pak půjde na YouTube.