Otázky spojené s chodem portálu kosmonautix.cz
- Mattonius
- Pokročilý uživatel

- Reputace: 149
Re: Otázky spojené s chodem portálu kosmonautix.cz
Něco mi uniklo, že na blogu už není pod každým příspěvkem hvězdičkové hodnocení?
"If something's important enough, you should try. Even if - the probable outcome is failure." Elon Musk
"If at first you don't succeed, try two more times so that your failure is statistically significant." Unknown hero
"If at first you don't succeed, try two more times so that your failure is statistically significant." Unknown hero
Bylo to dnes dočasně deaktivováno, jelikož plugin nezvládl přechod na novou verzi WordPressu a způsoboval, že nebyly vidět články - ukázal se jen nadpis, úvodní fotka a pak už hodnocení a komentáře. Jakmile to autor aktualizuje a opraví, hodnocení vrátíme zpět.
Ahoj,
nesmažou se dřívější hvězdičková hodnocení?
nesmažou se dřívější hvězdičková hodnocení?
Ne, databáze je zachovaná. Jen se do ní momentálně nepřidávají nové záznamy. Až plugin aktivujeme, vezme si data z databáze - jen tam samozřejmě nebudou hodnocení článků, které vyšly v době , kdy byl plugin vypnutý. Hodnocení k nim budou moci lidé přidávat, až se plugin aktivuje.
- MaG
- Inženýr kosmonautiky

- Reputace: 833
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě by se s updaty systému nemuselo tolik spěchat, ale respektuji tento přístup. Je to ale jako s aktualizacemi Windows. Někdy je lepší pár dní počkat.
Myslím, že se v tomhle případě čekalo.
Ahoj! Mám nějakej problém s přihlášením. Tak jako občas mě to odhlásilo, ovšem zatímco na počítači jsem se přihlásil zpět v pohodě, na telefonu mi to tvrdí "Odeslaný formulář je neplatný. Zkuste jej odeslat znovu."
Menili sa nastavenia cookies, prihlasovanie by uz malo byt v poriadku z kazdeho zariadenia.laik píše: 14.3.2021 19:56 Ahoj! Mám nějakej problém s přihlášením. Tak jako občas mě to odhlásilo, ovšem zatímco na počítači jsem se přihlásil zpět v pohodě, na telefonu mi to tvrdí "Odeslaný formulář je neplatný. Zkuste jej odeslat znovu."
test test test, unicode emotikony:

Jo, už je to dobrý. Děkuju
- Meybe
- Zkušený inženýr kosmonautiky

- Reputace: 2335
Jupí už to jede.
Díky moc!
---------------
"Nejhezčí sny jsou ty, které se uskuteční."
"Nejhezčí sny jsou ty, které se uskuteční."