Otázky spojené s chodem portálu kosmonautix.cz
Re: Otázky spojené s chodem portálu kosmonautix.cz
Řešením by mohlo být zúžení okna pro zprávu, aby se rozšířil prostor pro smajlíky a ten jejich sloupec nebyl tak vysoký. Ani by to nemuselo být o moc, stačila by trocha.
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Souhlasím. Jako jsou to hezké obrázky, to jo, ale přijde mi to k ničemu. Pomocí tradičního smajlíku člověk vyjádří emoci, kterou by jinak dlouze rozepisoval. Něco jakoMaG píše: 2.12.2020 21:41 Kvli emotikonům vpravo od okna zprávy musím před jejím odesláním rolovat na tlačítko odeslat. Pro mě je to cesta do pekel, ne nechci tu tohle.

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Klidně můžeme nechat promluvit hlas lidu a „obětovat“ některé ikonky, které podle většiny lidí nemají potenciál. 

- Saturn1234
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 791
- Kontaktovat uživatele:
- modelar
- Vesmírný badatel
- Reputace: 39
Mne sa nové ikonky páčia a som za to aby zostali, pripadne sa pridali aj ďalšie, pri rozumnom používaní podľa mňa veľmi oživujú fórum.
Keďže sem až tak často nepíšem nové príspevky tak mi scrollovanie k tlačítku odoslania správy neprekáža. A neviem si ani predstaviť že by mi to mohlo prekážať ak by som sem prispieval častejšie, predsalen tá pol sekunda navyše a pohyb navyše nie je taký hrozný...
Na druhej strane ak to niekomu vadí tak dobrý kompromis by bol rozdeliť smajlíky na dve skupiny - často používané (
...) a ostatné. Tie často používané (mohli by sme sa dohodnúť ktoré by to boli) by boli zobrazené v ponuke pri vytváraní nového príspevku vždy a ponuka s tými ostatnými by sa zobrazila až po kliknutí na nejaké tlačítko (zobraziť viac).
Neviem ako presne funguje phpbb, ale myslím že by to nemuselo byť zložité spraviť takú rozbalovaciu ponuku.
Keďže sem až tak často nepíšem nové príspevky tak mi scrollovanie k tlačítku odoslania správy neprekáža. A neviem si ani predstaviť že by mi to mohlo prekážať ak by som sem prispieval častejšie, predsalen tá pol sekunda navyše a pohyb navyše nie je taký hrozný...
Na druhej strane ak to niekomu vadí tak dobrý kompromis by bol rozdeliť smajlíky na dve skupiny - často používané (

Neviem ako presne funguje phpbb, ale myslím že by to nemuselo byť zložité spraviť takú rozbalovaciu ponuku.
"It was going well until it exploded."
U nas na foru jedou smilici v horizontalnim pasku, takze nezabiraji misto.
Dovolim si kritiku, ti mali jsou jak z dob vytaceneho pripojeni... (pred rokem 2000)
Mozna by to chtelo trochu pozvednout a "zdejsi klasicke smiliky" taky dostat do dvacatych let jednadvacateho stoleti.
Zdroje jsou.
Nove smiliky jsou prakticke a aktualni.
Za mne

Dovolim si kritiku, ti mali jsou jak z dob vytaceneho pripojeni... (pred rokem 2000)
Mozna by to chtelo trochu pozvednout a "zdejsi klasicke smiliky" taky dostat do dvacatych let jednadvacateho stoleti.
Zdroje jsou.
Nove smiliky jsou prakticke a aktualni.
Za mne

"Když se podíváš na nebe, sníš o tom být mezi hvězdami. Když jsi mezi hvězdami a podíváš se dolů, sníš o tom být zpátky na Zemi."
Chris Sembroski
Chris Sembroski
- Saturn1234
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 791
- Kontaktovat uživatele:
Ty staré bych rád nechal. Těžko bych nesl ztrátu
nebo
! Ale smajlíci už jsou upravení, takže tlačítko odeslat je zase rovnou pod oknem pro příspěvek.

lift off we have a lift off
Bez tak tým novým "smajlíkom" nerozumiem. Ako.. kto a kedy použije obrázok OCISLY
?
Emotikon má pridávať emócie, všetko ostatné je vizuálny smog.
Takže palec hore, že sme odbúrali ďakovacie príspevky, ale hneď dva palce dole za nezmyselné obrázky..

Takže palec hore, že sme odbúrali ďakovacie príspevky, ale hneď dva palce dole za nezmyselné obrázky..
Myslím že rozbalovací nabídka pro další smajlíky celý problém elegantně vyřešila. Chytrý nápad, díky!
A pokud se nenajde využití pro některé emotikony, tak se nic neděje, prostě se nebudou používat. Někdy se ale třeba mohou hodit. Nikdo nikoho nenutí je používat, ale proč tu možnost brát někomu, komu se třeba někdy hodit mohou.
A pokud se nenajde využití pro některé emotikony, tak se nic neděje, prostě se nebudou používat. Někdy se ale třeba mohou hodit. Nikdo nikoho nenutí je používat, ale proč tu možnost brát někomu, komu se třeba někdy hodit mohou.