Jak to chodí v kosmu (přednášky v Plzni)
- VitezslavSkorpik
- Zkušený vesmírný průzkumník

- Reputace: 202
Jak to chodí v kosmu (přednášky v Plzni)
Všiml jsem si, že Lukáš ještě nezaložil téma, přestože jde již o čtvrtý ročník tohoto popularizačního přednáškového cyklu, který se koná ve Skautském institutu v Plzni.
A protože v letošním ročníku máme poloviční zastoupení já s Dušanem, dovoluji si na tento skvělý přednáškový cyklus upozornit. Přednášky se konají vždy poslední čtvrtek v měsíci od 19 hodin. Pokud chcete přijít, můžete ale kvůli omezené kapacitě je nutné se registrovat.

A protože v letošním ročníku máme poloviční zastoupení já s Dušanem, dovoluji si na tento skvělý přednáškový cyklus upozornit. Přednášky se konají vždy poslední čtvrtek v měsíci od 19 hodin. Pokud chcete přijít, můžete ale kvůli omezené kapacitě je nutné se registrovat.

Organizátor přednáškového cyklu Pátečníci, fyzik, astronom, skeptik, horolezec a turista.
Richard P. Feynman: "První pravidlo vědy zní, že nesmíte oklamat sami sebe. A oklamat sebe je nejsnazší."
Richard P. Feynman: "První pravidlo vědy zní, že nesmíte oklamat sami sebe. A oklamat sebe je nejsnazší."
- Lakely
- Správce profilu na Facebooku

- Reputace: 214
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak to chodí v kosmu (přednášky v Plzni)
Díky, Víťo! Pokusím se sem vždy hodit odkaz na registraci v době, kdy jí založím, abyste i vy měli možnost se hlásit. Když se nevejdete, pište, budeme to nějak řešit - pokud to půjde 
Vesmír je nekonečný a realita překoná veškeré naše představy.
A. C. Clarke
A. C. Clarke
- VitezslavSkorpik
- Zkušený vesmírný průzkumník

- Reputace: 202
Re: Jak to chodí v kosmu (přednášky v Plzni)
Budete si moci vybrat. Přistavíme vám žebřík a budete koukat venku přes okno. Anebo budete zavěšeni ke stropu a budete koukat shora.
Organizátor přednáškového cyklu Pátečníci, fyzik, astronom, skeptik, horolezec a turista.