Pochlubte se!

Vše o hře Kerbal Space Program
Odpovědět
BoboChrobo
Zájemce o kosmonautiku
Zájemce o kosmonautiku
Reputace: 0
Re: Pochlubte se!

Příspěvek od BoboChrobo »

Moc pěkné Wopate :palec nahoru: . Můj Céčkový asteroid má jen 63 tun, asi jiný matroš. Nevíš, jestli jsou ty asteroidy jen v tom oblaku kolem Kerbinu? Nebo se musí, třeba sondou, ve zbytku soustavy najít?
Wopat
Kosmonaut
Kosmonaut
Reputace: 646

Příspěvek od Wopat »

Letěl jsem jen k Duně a pátral jsem po vzdálenějších objektech, ale na mapě jsem nic neviděl. Asi jsou jen kolem Kerbinu.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
BoboChrobo
Zájemce o kosmonautiku
Zájemce o kosmonautiku

Příspěvek od BoboChrobo »

Na povrchu Munu jsme dokončili stavbu obřího zrcadla.

Wopat
Kosmonaut
Kosmonaut
Reputace: 646

Příspěvek od Wopat »

Jasně :lol:
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Patas25
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Patas25 »

Člověk si po trochu delší době pročte forum a dostane takovou neuvěřitelnou chuť to zase zahrát. Když díky debilním zápočtům nebyl čas.. :-D Musím říct, že to vypadá úžasně, všechny drobné odlišnosti, i ty větší. Konkrétně třeba šutráky.. Jde vidět, že se tu lenost nepěstuje.

P.S. Mohl by jsi dodat bližší záběr na to zrcadlo?
firstik
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od firstik »

Já myslim, že by nebyl moc problém takový zrcadlo sestavit, ale spíš ve více lidech na serveru, akorát nevim, jak by to unes ten server :D
Patas25
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Patas25 »

Jako chtělo by to multi.. to by hnedka jinak bavilo.. Ale jen mě zajímá, jak to kolega sestavil, protože já osobně jsem nemohl Mun vystát co se týče malé gravitace.. :-D Konečně když se mi tam podařilo dostat malý rouver, asi jako Opportunity, ujel jsem stím asi dva kilometry k zajímavému kráteru a crash.. :-) A celkově to přistání na nějaké hoře bylo zajímavé, když docházelo palivo a přistát tak na 55° je docela hard. Proto jsem provedl rázné dynamické odpojení.
Naposledy upravil(a) Patas25 dne 10.4.2014 23:37, celkem upraveno 1 x.
firstik
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od firstik »

Multi už je, ale neni tak doladěnej, asi to bude chtít počkat spíš na ofiko MP. Co se týče toho zrcadla, tak to je nenačtená textura, takže je vidět pozadí :D. Gravitace na munu je luxusní, ale je fakt, že né ideální pro pohym roveru, chtělo by to nějakej těžší kalibr, protože brzdění a zatáčení ve velký rychlostí neni moc ideální. Ale já většinou přistával na nejslabší tah malýho motůrku když jsem měl kabinu, a dokonce jsem byl nucen i zmenšit nádrž, protože jsem měl moc paliva :D
ludan
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od ludan »

Všem gratuluji k úspěšným misím a krásným výtvorům.
Chlubit se tím, že jsem si chytil nějaký asteroid a stáhl ho na oběžnou dráhu kolem Kerbinu ve výšce +- 200 km asi už není aktuální. Proto se pochlubím dvěma projekty, které jsem prostě musel realizovat - ze zvědavosti.

Jedním bylo vyslání sondy na Iontový pohon na těleso s nízkou gravitací (Minmus se hodil naprosto skvěle) a návrat sondy zpět na Kerbin. Vše se povedlo podle očekávání!

Druhý pokus spočíval v otestování atmosféry Eve - spíše v množství kyslíku. Žádný z měřících přístrojů, které jsme na Eve vyslali, nebyl schopný zjistit, je-li atmosféra vhodná pro dýchání (nehledě na vysoký tlak) a také pro letecké motory, které využívají ke svému pohonu kyslík z atmosféry. A tak naši zelenáči sestrojili jednoduchý letecký automat, který měl za úkol sestoupit do nižších vrstev atmosféry Eve (to, že lze létat jako kluzák již víme z minulé mise na Eve) a zjišťovat postupně složení atmosféry.
Letoun byl vybaven motorem, který umožňuje spalování atmosférického kyslíku i toho z nádrží a tak byla zajištěna alespoň nějaká možnost pohonu. Letoun se snesl v pořádku na povrch a přistál. Rychlost vodorovného plachtění při povrchu byla pouhých 20 m/s.
Závěr testovacího letu je jasný: pro kluzáky je Eve výborný, ale kyslíku tam je co by se za nehet vešlo.
Gubarev
Zkušený kosmonaut
Zkušený kosmonaut
Reputace: 9

Příspěvek od Gubarev »

Pardon, že sem lezu, ale pobavilo moc... :lol:

Obrázek
"It is much easier to believe than to understand"
CHris Hadfield

Odpovědět

Zpět na „Kerbal Space Program“