Plastikové modely
Re: Plastikové modely
Alternativní historie. Napoleon vyhraje u Waterloo. Ve dvacátém století posílá Velká Francie tuto dvoumístnou lod na oblet měsíce.
Dugi když to zlobí tak to odešle ale místo obrázků se tam objeví jen napsaná adresa obrázků a já musím postupně ubírat jejich počet až se tam objeví obrázky samotné.Někdy mě to po odeslání příspěvku vracelo na přihlašovací stránku. Takže sem si příspěvky pro jistotu kopíroval. To se už s Mozillou nestává. Obrázky jsou na ImageHosting.cz.

To je fakt divný. A děláš to správně? Mohl bys mi, prosím, detailně popsat, jak konkrétně vypadá tvůj příspěvek? Čili jak vkládáš více obrázků?. Mám totiž dojem, že někde musíš dělat chybu, jinak to snad není možné. 
EDIT: Tak první chybu jsem už odhalil sám. Takhle vypadá tvůj minulý příspěvek:
Správně to ale má být takhle:
Vidíš ten rozdíl? Ty jsi vložil tag normálně do textu. Správný postup potřebuje vložení obrázku na volný řádek (pomocí Enteru).

EDIT: Tak první chybu jsem už odhalil sám. Takhle vypadá tvůj minulý příspěvek:
Kód: Vybrat vše
... Ve dvacátém století posílá Velká Francie tuto dvoumístnou lod na oblet měsíce. [obr]http://www.imagehosting.cz/images/mobilniri.jpg[/obr] Dugi když to zlobí tak to odešle ...
Kód: Vybrat vše
... Ve dvacátém století posílá Velká Francie tuto dvoumístnou lod na oblet měsíce.
[obr]http://www.imagehosting.cz/images/mobilniri.jpg[/obr]
Dugi když to zlobí tak to odešle ...
Díky moc. Ta chyba byla první a jediná. Obrázky už fungují bezvadně i všechno ostatní.

Aleluja. To mám radost! 

Delal nekdo Jupiter-C od Glencoe? Mam je zrovna v nekolika provedenich, chci udelat konverzi na Mercury a Wresat...
Vsechny tyhle vychodni semjorky maji jeden problem - spatne umistene horni uchyty boosteru, a tim padem i kratsi boostery.
Nicmene je to v bezne nabidce asi to nejlepsi, Airfix dela jeste mnohem horsi variantu.
Nicmene je to v bezne nabidce asi to nejlepsi, Airfix dela jeste mnohem horsi variantu.
- Meybe
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 2327
Naprostý souhlas. Verze od Airfixu je otřesná. Doma ji mám postavenou, ale řádně jsem se potrápil. Zejména nepřesností celého modelu. Hlavně druhý stupeň je nepovedený.Airfix dela jeste mnohem horsi variantu.
---------------
"Nejhezčí sny jsou ty, které se uskuteční."
"Nejhezčí sny jsou ty, které se uskuteční."
Moc pěkné!