Pochlubte se!
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Re: Pochlubte se!
Nádhera!
Díky za přání.

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
-
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 0
Johohóol ludane 

Chudák.
Jak se ti takové přetížení povedlo?

Jak se ti takové přetížení povedlo?

-
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 0

Dneska to mám na háčku, proto vynechám lingvistickou omáčku

Představujeme zrození kerběckého výzkumného křižníku "Freiheit":
start velitelského modulu

start a připojení xxxxxxxxxx modulu

připojení jiného xxxxxxxxxx modulu

a záverem připojení pohonné jednotky

Celá kocábka má téměř 1200 dílů, což sráží FPS na LKO na hratelné minimum. Snad to bude mimo kerbin lepší. Pohonná jednotka byla vynášena poloprázdná a orbitu dotahovala vlastními silami, proto jsou nádrže téměř prázdné. V blízkých měsících bude probíhat tankování. S prázdnou nádrží je váha 194t. Nebudu zatím prozrazovat co má loď zalubem, ale záměry jsou opravdu vědecké. Taky vím, že je 100x jednodušší poslat několik menších lodí než jednu velkou potvoru, ale ten pocit...
Hotová loď

Opravdu hezka lod. Mirumilovne moc nevypada ale verime ze to vse jsou pouze protimeteoriticke stity.
Máš to krásný, ať už to schovává cokoliv. Jen držím pěsti při otáčení lodi. Takový kolos...
Mám jen takový technický dotaz. Kolik máš konkrétně FPS při manipulaci s touto lodí?
Ale hoši, ten kerbal mě snad donutí koupit pořádnou mašinu.

Kurňa chlapi, jak to děláte, že se vám to povede zadokovat v jedný rovině? Já bych byl bez těch portů z Kosmos packu úplně v pasti.
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Doporučuju vykašlat se na blbosti, které hru zjednodušují a naučit se to všechno dělat ručně. Pocit z výsledku je pak daleko lepší. Zkus třeba použít tenhle návod nebo některé ze starších videí na YouTube. Většinu těch novějších návodů dělají trotli, kteří to neumí a je to navíc plné zase dalších doplňků, které vše ulehčují. Ty staré videa dělali lidi, kteří to doopravdy uměli. V době, kdy ve hře dokování ještě nebylo a na mapě nebyly takové vychytávky jako dnes, jsme se přibližovali a následně dokovali i dvě hodinyAtaman píše:Kurňa chlapi, jak to děláte, že se vám to povede zadokovat v jedný rovině? Já bych byl bez těch portů z Kosmos packu úplně v pasti.

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.