Pochlubte se!

Vše o hře Kerbal Space Program
Odpovědět
modelar
Vesmírný badatel
Vesmírný badatel
Reputace: 39
Re: Kerbal Space Progam

Příspěvek od modelar »

gratulujem k úspechu :) mne sa zatiaľ podarilo priblížiť k druhej planéte od kerbolu, ale na orbitu som sa nedostal, chýbalo mi palivo :? . Večer ešte niečo skúsim, asi potrebujem väčšiu raketu :)
"It was going well until it exploded."
chobolatom
Znalec kosmonautiky
Znalec kosmonautiky
Reputace: 2

Příspěvek od chobolatom »

Povedlo se!!! Dostal jsem 3 kerbonauty na Dunu! Doufám, že zde vydrží, než vymyslím, jak je dostat zpět. :tlesk:

Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2779

Příspěvek od Dugi »

Gratulace!
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
Wopat
Kosmonaut
Kosmonaut
Reputace: 646

Příspěvek od Wopat »

Gratuluji, pěkný výkon! Až ty chudáky dostaneš zpátky, pogratuluju ti dvakrát :lol: To tam je všude taková nudná rovina, nebo jsi zrovna přistál na nějaké bezpečné planině? Sakra, jak já se těším...
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Jamie
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Reputace: 0

Příspěvek od Jamie »

No hurá. Konečně jsem přistál na Munu (a nepřeklopil se). Celá tříčlenná posádka si zkusila měsíční chůzi. A že při přistání bylo problémů. Nejdříve mi nešla odpojit prázdná nádrž a tak nešlo brzdit. Povedlo se to až v pěti kilometrech nad povrchem. Rychlost byla celkem vysoká a já si vybral motory s malým tahem abych mohl brzdit pěkně pomalu. No a když jsem už viděl povrch tak mi došlo že mám velkou horizontální rychlost a že se překlopím. Takže jsem musel vystoupat a zkusit to znova. Povedlo se. Dál. Stáhl jsem si 0.17 a je to super. Hlavně kabina a kerbální soustava. Jsem docela zvědavej co daj do 0.18. :-D
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Gratulace k přistání, já se s 0.17 zatím pomalu seznamuju. Ale souhlasím s tím, že je to super. ;)
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
chobolatom
Znalec kosmonautiky
Znalec kosmonautiky
Reputace: 2

Příspěvek od chobolatom »

Dnes jsem nebyl moc úspěšný. :( Pokusil jsem se o přistání na měsíci Ika. Přistál jsem a prošel jsem se po povrchu. Poté jsem chtěl přistát s Jebediahem, abych ho mohl vzít domů. Přistání jsem naplánoval celkem dobře. Bohužel mi nestačilo palivo a při sestupu Jeb musel vyskočit z kabiny a přistát pomocí svého jetpacku. Na měsíci byla tma a já jsem špatně odhadl výšku a kerbonaut pád nepřežil. Čest jeho památce. Rozhodl jsem se, že vyzkouším svoji raketu a poletím zpět. Po zrychlení času se přistávací modul rozpadnul. Ach jo. :|

Jamie
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Reputace: 0

Příspěvek od Jamie »

Zkoušel jste někdo řídit celý let z kabiny ? Já jo a všichni kerbonauti se roztříštili o zem .
Wopat
Kosmonaut
Kosmonaut
Reputace: 646

Příspěvek od Wopat »

Dnes jsem potřeboval vyzkoušet svoje rakety z verze 0.16, abych věděl, jestli s nimi můžu počítat i v 0.17. Jako testovací let jsem si zvolil cestu Minmus a zpět. Už při zakulacování orbity kolem Kerbinu jsem zjistil, že palivo ubývá značně rychleji, než jsem byl zvyklý. A tak na zážeh k Minmusu už jsem musel použít lander, přičemž dříve jsem měl ještě jeden stupeň rakety, se kterým jsem i přistával a odhazoval jej až kousek nad povrchem. Měl jsem dojem, že i aerodynamické vlastnosti jsou trochu horší. K Minmusu jsem tudíž letěl s poslední čtvrtinou nádrže. Následoval však obrovský úspěch. Byl to teprve můj třetí let k tomuto měsíci. První mi trval kolem 120 dní, druhý dokonce necelých 200! Dneska jsem dosedl na povrch už v desátem dni. A protože jsem měl málo paliva, zkusil jsem to pouze pomocí RCS a povedlo se! Navíc v noci a do hornatého terénu :tlesk: Nevěřil jsem :lol: Pak jsem odstartoval a motor nechal běžet až do doby, než si mě svou gravitací přitáhl Kerbin. Zkusil jsem brzdit opět pomocí RCS, abych upravil trajektorii na přistání a Periapsidu jsem dostal až na cca 80 000 m. To vše s jednou malou RCS nádrží. Těch pár kilometrů už jsem jenom lehce doladil motorem landeru a mířil domů. Po přístání na Kerbinu jsem měl ještě malinkou kapku v nádrži a MET ukazoval 13 dní 10 h 28 min 31 sec. To vše bez MechJebu 8-) Takže i když jsem byl ze začátku zklamaný jinými vlastnostmi rakety, tenhle velký osobní úspěch mi to vynahradil a s radostí hážu staré rakety do koše. Jdu stavět bezpilotní sondu k Eve ;)
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Tak to je fakt úspěch! Gratulace!
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Kerbal Space Program“