Orb CRS-3
Re: Orb CRS-3
NASA na svém FB zveřejnila následující zprávu:
If you find debris in the vicinity of the launch mishap from last night, please stay away & call the Incident Response Team at 757-824-1295
Pokud najdete úlomky v okolí nehody z minulé noci, nepřibližujte se k nim a nahlašte celou událost na číslo 757-824-1295
If you find debris in the vicinity of the launch mishap from last night, please stay away & call the Incident Response Team at 757-824-1295
Pokud najdete úlomky v okolí nehody z minulé noci, nepřibližujte se k nim a nahlašte celou událost na číslo 757-824-1295
- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
- Reputace: 9
Tato veta padla poprve na vcerejsi tiskovce a je zaloopovana pro regionalni televize mezi zpravodajstvim.
"It is much easier to believe than to understand"
CHris Hadfield
CHris Hadfield
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
- Wopat
- Kosmonaut
- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
- Reputace: 9
Exploze Antares za chvili v hlavnim zpravodajstvi ct24
"It is much easier to believe than to understand"
CHris Hadfield
CHris Hadfield
Ja len si hovorím, že či po tejto nehode nebude NASA prehodnocovať svoju politiku uprednostňovania OS, čo môže byť výhoda pre SpX, ale ako písal Dugi zrejme to otrasie dôverou v súkromný sektor, čo je veľmi zlé, opovažujem si tvrdiť, že horšie než minulá havária Protonu.
Btw. Nemá niekto ohladom toho nejaké info ?
Btw. Nemá niekto ohladom toho nejaké info ?
"Nemali by sme sa na vesmír pozerať očami racionalizácie odborníka. Elegantné bohatstvo bolo vždy podstatou prírody".... ( Wernher von Braun )
- Wopat
- Kosmonaut
NASA se vyjádřila, že je zklamaná ze selhání OSC, ale že jim věří a po vyšetření nehody a aplikování protiopatření se pojede dál. OSC má za sebou 3 úspěšné zásobovací lety (z toho jeden demo flight) a to na věci nic nemění. Nehody se stávají. A se SpaceX to nemá vůbec nic společného.
- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 3
O havárii Antares byla reportáž na Primě + shrnutí největších katastrof kosmonautiky. Docela mě překvapilo, že si nepletli pojmy raketa, loď raketoplán atp. a celkově ta reportáž mi připadala seriózní.
Klidně mne oslovujte Radim.
Asi tuhle zpravodajskou prácičku zadali kolegům ze Zoomu, kteří se v dané problematice orientují. 

- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Až na to hořící křídlo Columbie...fretka323 píše:O havárii Antares byla reportáž na Primě + shrnutí největších katastrof kosmonautiky. Docela mě překvapilo, že si nepletli pojmy raketa, loď raketoplán atp. a celkově ta reportáž mi připadala seriózní.

Ale jo, jinak to docela šlo.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong