Vtípky a srandičky z kosmonautiky
Re: Vtípky a srandičky z kosmonautiky
Takhle to vypadá, když článek o mrtvých sondách napíše někdo, kdo má v profilu:
http://g.cz/8-vesmirnych-hrbitovu/
Třeba kapitola o "Titánu" je hodně výživná. To se divím, Huygens je pořád aktivní a přitom už neposílá žádné fotky?Vašek Rybář
Kulturní barbar, oktanový pozér, vrah masa a poživatelných potravin všeobecně.

http://g.cz/8-vesmirnych-hrbitovu/
- Matyn
- Zkušený vesmírný průzkumník
- Reputace: 0
Dnes jsem přišel ze školy obohacen zcela neskutečnou informací, a to že VELKÁ ČÍNKÁ ZEĎ JE VIDĚT Z POVRCHU MĚSÍCE !!!
Ne, nedělám si srandu. Tohle vážně bylo v prezentaci (četl jsem si to asi pěkrát, furt jsem nemohl uvěřit že čtu dobře). Samozřejmě, že jsem se zeptal učiteky, co to má znamenat a ona jen řekla "Je to neuvěřitelné, ale je to tak."
Ach Bože, proč si lidi něco neověří, a až pak to píšou dětem ve škole do zápisů!!!
Ne, nedělám si srandu. Tohle vážně bylo v prezentaci (četl jsem si to asi pěkrát, furt jsem nemohl uvěřit že čtu dobře). Samozřejmě, že jsem se zeptal učiteky, co to má znamenat a ona jen řekla "Je to neuvěřitelné, ale je to tak."
Ach Bože, proč si lidi něco neověří, a až pak to píšou dětem ve škole do zápisů!!!
Všechno je možné provést. Stačí chtít a mít dost peněz. A to je ten problém. Lidem se buď nechce, nebo nemají peníze.
http://vodnirakety.webnode.cz/
http://vodnirakety.webnode.cz/
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Spíš by mě zajímalo, jak ten Huygens dostanou na Saturn. Žeby nám ESA něco zamlčela? Dneska už může o kosmonautice psát asi fakt každý, pan Přibyl, Toufar, a koneckonců i my na blogu to můžeme zabalit... Škoda, že tu není blicí smajlík...tomas píše: Třeba kapitola o "Titánu" je hodně výživná. To se divím, Huygens je pořád aktivní a přitom už neposílá žádné fotky?![]()
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Neil Armstrong
Mně osobně na tom nejvíc vadí ta bohorovnost s jakou ten člověk píše. Ví o tom když to řeknu slušně kulový a místo toho, aby k tomu jako k oboru, ve kterém se nevyzná, přistoupil s jistou pokorou,snaží se to zamaskovat rádoby vtipnými řečmi, ve kterých zesměšňuje snažení a výsledky skutečných odborníků.
To, že tam má chyby bych mu se skřípěním zubů odpustil - není to specializovaný web. Ale forma článku je opravdu hodně, hodně hloupá.

To, že tam má chyby bych mu se skřípěním zubů odpustil - není to specializovaný web. Ale forma článku je opravdu hodně, hodně hloupá.

- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Ten web je teda hustopřísný! V sekci "O nás" mají napsáno: "...Proto vám budeme přinášet každý den nová, pravdivá, ověřená a překvapivá fakta. ...Na přípravě G.cz se podílejí nejen zkušení novináři, ale i ekonomové, přírodovědci, technici a další odborníci, jejichž život by se neobešel bez precizní práce s fakty."
WTF?
No, ode mě už jednoho naštvaného maila mají. Další články raději nečtu, aby mi nepraskla žilka

No, ode mě už jednoho naštvaného maila mají. Další články raději nečtu, aby mi nepraskla žilka

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Neil Armstrong
Neil Armstrong
[quote="Dugi"]Mně osobně na tom nejvíc vadí ta bohorovnost s jakou ten člověk píše. Ví o tom když ...
Presne tak !!! U nás sa tomu hovorí "Krčmové reči".
Presne tak !!! U nás sa tomu hovorí "Krčmové reči".
Môj cieľ je prostý. Je to úplné chápanie vesmíru, prečo je taký ako je a prečo vôbec existuje. (Stephen Hawking)
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Fuj, to je fakt humus. Nevydržel jsem to a musel jsem tam hodit komentář.tomas píše:Takhle to vypadá, když článek o mrtvých sondách napíše někdo, kdo má v profilu.....
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Jejda, chtěl jsem vás pobavit lidskou hloupostí a místo toho jsem vám vehnal adrenalin do žil.
Tyhle lidi ale bývají splachovací, takže se od autora určitě ještě nějakého "odborného" článku dočkáme.

Tyhle lidi ale bývají splachovací, takže se od autora určitě ještě nějakého "odborného" článku dočkáme.

Tak G.cz je odnož Extra.cz což je hrubozrnnej bulvár, takže se není čemu divit... 

- Edemski
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 741
To jsou teda kydy! Bohajeho!