Pochlubte se!

Vše o hře Kerbal Space Program
Odpovědět
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2779
Re: Kerbal Space Progam

Příspěvek od Dugi »

Velice originální řešení! Je vidět, že ti to myslí! :palec nahoru:
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
modelar
Vesmírný badatel
Vesmírný badatel
Reputace: 39

Příspěvek od modelar »

tak to je dobré, to by ma nenapadlo :lol:
"It was going well until it exploded."
Wopat
Kosmonaut
Kosmonaut
Reputace: 646

Příspěvek od Wopat »

Tak jsem se konečně dostal k tomu, abych si poprvé zaletěl na Minmus. První let jsem pojal jako testovací, abych se seznámil s tím, jak se co nejrychleji dostat na jeho orbitu. Trvalo mi to hrozně dlouho :( Na oběžné dráze jsem vystoupil do volného prostoru, trochu si zalítal a vrátil se zpátky na Kerbin. Další let už měl být ostrý. Chtěl jsem zkrátit čas mise na polovinu. Prodloužil jsem jej na dvojnásobek :Drbe se na hlavě: No nic, přistál jsem na zamrzlé jezero, kvůli bezpečnosti, abych se na nějakém prudkém svahu nepřeklopil, dal si Minmus-walk a letěl zpátky na Kerbin. Mise úspěšná, ale můj kerbonaut nejspíš umřel žízní, hladem, nudou a nejspíš i stářím :lol:
Obrázek
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2779

Příspěvek od Dugi »

Minmus má hodně slabou gravitaci, tak se na něm přistává docela snadno, já ale i přesto nedávno svůj lander překlopil. :?
Každopádně gratulace k úspěchu!
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
chobolatom
Znalec kosmonautiky
Znalec kosmonautiky
Reputace: 2

Příspěvek od chobolatom »

Tak jsem zkoušel postavit meziplanetární raketu a moc se mi to nevedlo. Teď jsem postavil IST (Interplanetary Space Travel) a ten se osvědčil. Bohužel jsem "netrefil" ani jednu planetu a teď můj kerbounat krouží okolo Kerbolu. No nic, zítra se na to vrhnu znova. :-D

KitFisto
Vesmírný badatel
Vesmírný badatel
Reputace: 1

Příspěvek od KitFisto »

Sice jsem tomu zatím nevěnoval moc času, ale občas nejsem schopen ani vzlétnout :)
Science flies you to the moon
Religion flies you into buildings.
Wopat
Kosmonaut
Kosmonaut

Příspěvek od Wopat »

Já se zatím na žádné planety nechystám, i když je to hodně lákavé. Mám to rád trochu v reálnějším stylu. Postavím nějaký heavy lander, nejdřív ho otestuju na Kerbinu, potom k němu postavím raketu a dám si testovací let na Mun. Potom pošlu "sondu" k planetě, kterou chci navštívit (pro nácvik letu a zjištění maxima informací:) a teprvé poté se odvážím k pilotovanému letu na jinou planetu. Ale jak jsem se tak na všechny planety a jejich měsíce díval, tak jsem na ně už neskutečně nadržený :lol: Nemůžu se dočkat, až mi kolem každého objektu bude něco lítat ;)
chobolatom
Znalec kosmonautiky
Znalec kosmonautiky

Dnes ráno jsem se pustil do dalšího letu. Start se povedl na jedničku a po velkém zážehu jsem mířil na orbitu Kerbolu. Docela dlouho mi trvalo než jsem se dostal na správnou pozici, ale nakonec se to povedlo! Mířil jsem k planetě Duna! Musel jsem si dát pozor, protože jsem měl pouze 4 hodiny na to, abych zabrzdil a dostal se na orbitu planety. To se povedlo a stále mi zbývalo více než polovina nádrže. Proto jsem se rozhodl, že snížím svoji oběžnou dráhu a podívám z blízkosti na Dunu. Při zážehu jsem dostal nápad. Ike (měsíc Duny) byl v parádní pozici a po několika hodinách jsem tento měsíc obíhal. :-D Paliva mám dost, ale radši budu kroužit okolo Duny, než někde okolo Kerbolu. Můj další cíl je na Ike přistát. To by neměl být problém. Na cestu zpět domů se ještě neodvážím.
Jebediah Kerman nám poslal pozdrav z Ike. 8-)

Wopat
Kosmonaut
Kosmonaut

Příspěvek od Wopat »

Pěkná fotka. Já jsem teď v Mošnově na dnech NATO, takže nemůžu hrát a pořád na to musím myslet :? Takže kroužíš kolem Duny a nevrátil jsi se? A přistát bez možnosti návratu? Chudák Jebediah - suicide mission :lol: Na tyhle první pokusy použiju bezpilotní řídící modul z MechJebu, ať neposílám kerbonauty na smrt ;)
chobolatom
Znalec kosmonautiky
Znalec kosmonautiky

Kroužím kolem Ike. Plánuju, že ho pošlu dolů na Dunu. Potom vystartuje dvoučlenná posádka a veme ho zpět domů. Ale pár let to bude muset vydržet. :lol:

Odpovědět

Zpět na „Kerbal Space Program“