Pochlubte se!
Re: Kerbal Space Progam
Velice originální řešení! Je vidět, že ti to myslí! 

- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Tak jsem se konečně dostal k tomu, abych si poprvé zaletěl na Minmus. První let jsem pojal jako testovací, abych se seznámil s tím, jak se co nejrychleji dostat na jeho orbitu. Trvalo mi to hrozně dlouho
Na oběžné dráze jsem vystoupil do volného prostoru, trochu si zalítal a vrátil se zpátky na Kerbin. Další let už měl být ostrý. Chtěl jsem zkrátit čas mise na polovinu. Prodloužil jsem jej na dvojnásobek
No nic, přistál jsem na zamrzlé jezero, kvůli bezpečnosti, abych se na nějakém prudkém svahu nepřeklopil, dal si Minmus-walk a letěl zpátky na Kerbin. Mise úspěšná, ale můj kerbonaut nejspíš umřel žízní, hladem, nudou a nejspíš i stářím

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Minmus má hodně slabou gravitaci, tak se na něm přistává docela snadno, já ale i přesto nedávno svůj lander překlopil.
Každopádně gratulace k úspěchu!

Každopádně gratulace k úspěchu!
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
- KitFisto
- Vesmírný badatel
- Reputace: 1
Sice jsem tomu zatím nevěnoval moc času, ale občas nejsem schopen ani vzlétnout 

Science flies you to the moon
Religion flies you into buildings.
Religion flies you into buildings.
- Wopat
- Kosmonaut
Já se zatím na žádné planety nechystám, i když je to hodně lákavé. Mám to rád trochu v reálnějším stylu. Postavím nějaký heavy lander, nejdřív ho otestuju na Kerbinu, potom k němu postavím raketu a dám si testovací let na Mun. Potom pošlu "sondu" k planetě, kterou chci navštívit (pro nácvik letu a zjištění maxima informací:) a teprvé poté se odvážím k pilotovanému letu na jinou planetu. Ale jak jsem se tak na všechny planety a jejich měsíce díval, tak jsem na ně už neskutečně nadržený
Nemůžu se dočkat, až mi kolem každého objektu bude něco lítat 

- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
Dnes ráno jsem se pustil do dalšího letu. Start se povedl na jedničku a po velkém zážehu jsem mířil na orbitu Kerbolu. Docela dlouho mi trvalo než jsem se dostal na správnou pozici, ale nakonec se to povedlo! Mířil jsem k planetě Duna! Musel jsem si dát pozor, protože jsem měl pouze 4 hodiny na to, abych zabrzdil a dostal se na orbitu planety. To se povedlo a stále mi zbývalo více než polovina nádrže. Proto jsem se rozhodl, že snížím svoji oběžnou dráhu a podívám z blízkosti na Dunu. Při zážehu jsem dostal nápad. Ike (měsíc Duny) byl v parádní pozici a po několika hodinách jsem tento měsíc obíhal.
Paliva mám dost, ale radši budu kroužit okolo Duny, než někde okolo Kerbolu. Můj další cíl je na Ike přistát. To by neměl být problém. Na cestu zpět domů se ještě neodvážím.
Jebediah Kerman nám poslal pozdrav z Ike.

Jebediah Kerman nám poslal pozdrav z Ike.

- Wopat
- Kosmonaut
Pěkná fotka. Já jsem teď v Mošnově na dnech NATO, takže nemůžu hrát a pořád na to musím myslet
Takže kroužíš kolem Duny a nevrátil jsi se? A přistát bez možnosti návratu? Chudák Jebediah - suicide mission
Na tyhle první pokusy použiju bezpilotní řídící modul z MechJebu, ať neposílám kerbonauty na smrt 

- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
Kroužím kolem Ike. Plánuju, že ho pošlu dolů na Dunu. Potom vystartuje dvoučlenná posádka a veme ho zpět domů. Ale pár let to bude muset vydržet.