Plastikové modely
- Matyn
- Zkušený vesmírný průzkumník
- Reputace: 0
Re: Plastikové modely
Jedním slovem: MAZEC 

Všechno je možné provést. Stačí chtít a mít dost peněz. A to je ten problém. Lidem se buď nechce, nebo nemají peníze.
http://vodnirakety.webnode.cz/
http://vodnirakety.webnode.cz/
Majster 

-
- VIP uživatel
- Reputace: 303
- Kontaktovat uživatele:
Výroba velkých modelů
Ahoj,
neznáte někdo kontakt na firmu (případně soukromníka s IČO) který by byl schopný vyrobit velké modely kosmické techniky (rakety, kabiny, STS, ISS, sondy). Velké, myšleno v měřítku cca 1:10 nebo u větších v 1:20. Kvalitní zpracování (polystyrén, dřevo, plast). Díky
neznáte někdo kontakt na firmu (případně soukromníka s IČO) který by byl schopný vyrobit velké modely kosmické techniky (rakety, kabiny, STS, ISS, sondy). Velké, myšleno v měřítku cca 1:10 nebo u větších v 1:20. Kvalitní zpracování (polystyrén, dřevo, plast). Díky
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Minulý týden začala fungovat firma, která chce vyrábět resinové busty zajímavých osobností světové historie. Jako první dvě osobnosti byli vybráni Gagarin a Titov. Vypadají úžasně, takže pokud chcete stylový doplněk na psací stůl nebo knihovničku, stojí to za zvážení.

Omlouvám se za promo, nicméně mám z toho radost, protože doprovodná brožurka ke každému z kosmonautů obsahuje info, které čerpalo z článků na blogu, takže je fakticky správné a navíc se zdá, že Kosmonautix se dostává stále více do povědomí veřejnosti.

Omlouvám se za promo, nicméně mám z toho radost, protože doprovodná brožurka ke každému z kosmonautů obsahuje info, které čerpalo z článků na blogu, takže je fakticky správné a navíc se zdá, že Kosmonautix se dostává stále více do povědomí veřejnosti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Skvělá zpráva a navíc nádherné modely!
- Meybe
- Reputace: 2327
Ahoj, zdravím všechny příznivce kosmonautiky. Jsem tu nový a tak se krátce představím. Jmenuji se Karel Zvoník. O kosmonautiku se zajímám asi deset let a více aktivněji poslední dva roky. Mimo to se zajímám o vše spojené s vesmírem a to už od dětských let. Snad nebude vadit, když se zde pochlubím modelem, vlastní výroby, které rád lepím a sbírám. Konkrétně se jedná o model vesmírné sondy Voyager od firmy Hasegawa, na který jsem použil lepty Eduard. Pokud by byl zájem, mohl bych se zde pokusit o recenze a postřehy. Případně hodnotit kvalitu zpracování modelů vesmírné techniky, které jsem měl možnost lepit atd. 
PS: Co založit třeba nové téma, např. nově příchozí se představují? Či něco podobného, kde by se mohl nově registrovaný krátce představit? Je to jen návrh, který mne napadl

PS: Co založit třeba nové téma, např. nově příchozí se představují? Či něco podobného, kde by se mohl nově registrovaný krátce představit? Je to jen návrh, který mne napadl

Naposledy upravil(a) Meybe dne 30.8.2015 14:55, celkem upraveno 3 x.
---------------
"Nejhezčí sny jsou ty, které se uskuteční."
Ahoj,
vítám tě na našem fóru a doufám, že se ti tu bude líbit.
Model vypadá opravdu moc pěkně. Klobouk dolů, skvělá práce.
K nápadu. Myslím si, že je to trochu zbytečné. Noví uživatelé se většinou nepředstavují a pokud chtějí, tak k tomu mohou využít stejnou formu, jakou jsi předvedl teď ty.
vítám tě na našem fóru a doufám, že se ti tu bude líbit.

Model vypadá opravdu moc pěkně. Klobouk dolů, skvělá práce.
K nápadu. Myslím si, že je to trochu zbytečné. Noví uživatelé se většinou nepředstavují a pokud chtějí, tak k tomu mohou využít stejnou formu, jakou jsi předvedl teď ty.

- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
- Reputace: 9
Meybe: Krásný model! 

"It is much easier to believe than to understand"
CHris Hadfield
CHris Hadfield
- Meybe
Děkuji za pochvaly
Stavba trvala cca 3 měsíce. Právě teď pracuji na družici Magion 1. Trochu starostí mi dělá zlatá barva a solární panely. Tak snad to vyřeším. Pak se také určitě pochlubím 

---------------
- Meybe
Tak přidám další. Tentokrát vzpomínka na Apollo. Lunární modul, část diorama od Dragonu. Snad se bude líbit.
.

---------------