Orbiter
Re: Orbiter
Ten rozdíl je evidentní na první pohled! 

Zdravím Andrej. Prosím tě, mohl bys mi povědět, jestli na této beta verzi jedou současné addony, které jsou určeny na verzi P1?
Detaily grafiky této verze vypadají opravdu hodně dobře! Mám "omodovanou" verzi Orbiteru 2010 P1 a zajímá mě právě, jak je na tom s obsahem tato verze? Teda, jestli jsi ji testoval v širším měřítku... Jak třeba vypadá ISS? Jestli je to reálná sestava modulů, nebo ta původní z verze P1? Jsou tam přidané i nové kosmické lodě, nebo jde jen čistě o grafickou renovaci scenérií?
Asi chci ale moc na beta verzi, že..?
Detaily grafiky této verze vypadají opravdu hodně dobře! Mám "omodovanou" verzi Orbiteru 2010 P1 a zajímá mě právě, jak je na tom s obsahem tato verze? Teda, jestli jsi ji testoval v širším měřítku... Jak třeba vypadá ISS? Jestli je to reálná sestava modulů, nebo ta původní z verze P1? Jsou tam přidané i nové kosmické lodě, nebo jde jen čistě o grafickou renovaci scenérií?
Asi chci ale moc na beta verzi, že..?

No zatiaľ som s ňou veľa neskúšal. Tutorial s raketoplánom sa mi vždy rozpadne tak, že orbiter zostane na rampe a zvyšok raketoplánu odletí a následne štartuje samotný orbiter
Ale to sa dá čakať, že veľa vecí ešte nepôjde ako má, je to tuším prvá beta verzia, zostava je z 22.12.2012. ISS je zatiaľ pôvodná z P1, uvidíme či ju zachovajú. Ovládaci panel hry je tiež zmenený (vidno to aj na obrázku vyššie), po stlačení F4 vybehne hore v strede ten panel. Addony som zatiaľ neskúšal. Zvyšok budem skúšať, ak ešte zistím nejaké výrazné zmeny, tak to sem hodím

Rozhodně se nenech odradit! Bojuj co to dá. Až vytěsnim více času, tak tuto verzi taky zkusím. Když mám trochu chviličku, kombinuju a trénuju lety se Sojuzem na ISS. K tomu ještě zápasim v simulátoru Space Shuttle Mission 2007 v misi STS-88 s manipulačním ramenem a snažím se spojit Zarju s Unity ... 

V první řadě gratulace k úspěšné misi.
A v řadě druhé - naše fórum je standardizované na vzhled AeroBlack. Díky za tip, měl jsem za to, že ostatní designy jsou zakázané. Abych předešel podobným problémům, asi ostatní vzhledy zablokuju. Ještě to probereme na Vedení fóra.

A v řadě druhé - naše fórum je standardizované na vzhled AeroBlack. Díky za tip, měl jsem za to, že ostatní designy jsou zakázané. Abych předešel podobným problémům, asi ostatní vzhledy zablokuju. Ještě to probereme na Vedení fóra.

Dik. Inak neprihlásením užívateľom sa tiež fórum ukazuje v tej téme glacier
Když jsem v noci odepisoval, běžel mi mozek jen na volnoběh, takže jsem se spletl. Situace je taková, že zákaldním designem celého fóra je Glacier. Obrázky ti to ořezávalo, protože jsou širší než 675 pixelů - a jak píšu tady, tak u takových je potřeba místo tagu img použít tag obr. 

Nejsi jediný, kdo o tomhle tagu neví, uživatelé si na něj ale pomalu zvykají.
Držím palce.

Držím palce.