Orbcomm
Re: Falcon 9 v1.1
To by ma zaujímalo ako chce SpaceX dosiahnúť cieľ 10 štartov ročne(alebo to bolo 8?... nepamätám sa teraz) 

"Sľúbili ste mi kolónie na Marse. Namiesto toho som dostal Facebook." Buzz Aldrin
- Agamemnon
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 23
pôvodne (na zač. roka) to bolo 12...
po druhom štarte to bolo 10 (8 vo zvyšku roka)
po druhom štarte to bolo 10 (8 vo zvyšku roka)
Per aspera ad astra [42]
Dnes sa otvára okno v trošičku lepšom čase o 23:46
EDIT: tankovanie už niekedy okolo 20:00
EDIT: tankovanie už niekedy okolo 20:00
"Sľúbili ste mi kolónie na Marse. Namiesto toho som dostal Facebook." Buzz Aldrin
"SpaceX and ORBCOMM are a go for launch today at 5:46 pm ET from Cape Canaveral Air Force Station in Florida. There will not be a live webcast for this launch attempt, but we will provide updates as available."
V skratke to znamená že live prenos zo štartu nebude. Oni snáď sranduju
V skratke to znamená že live prenos zo štartu nebude. Oni snáď sranduju

Snad bude aspoň lepší 1st stage landing video. Nechápu, proč mají najednou problém dělat živé vysílání, ale aspoň že budou psát informace. 

Proč? :O
Asi se bojej, že se jim to zase nepovede
Asi se bojej, že se jim to zase nepovede

"The meek will inherit the Earth." ..and the rest of us, Universe.
Možno tie problémi s raketou sú väčšie a boja sa že štart nebude úspešný
Aj keď to by nedávalo zmysel vôbec štartovať. Naozaj ma nenapadá reálny dôvod prečo včera ten prenos bol a dnes nie.

Počasie vyzerá zle a vyzerá to tak že dnes sa štartovať nebude. To je naozaj asi prvý krat čo si prajem scrub
. Možno aj to je dôvod prečo nevysielaju. Nepredpokladaju že sa vôbec bude štartovať.
EDIT: ak sa dnes bude štartovať, tak až na konci okna, čiže niekedy pred 1:00 (presné číslo neviem)

EDIT: ak sa dnes bude štartovať, tak až na konci okna, čiže niekedy pred 1:00 (presné číslo neviem)
- modelar
- Vesmírný badatel
- Reputace: 39
Nový čas štartu je 0:39 SELČ.
EDIT: Zatiaľ žiadny problém s raketou, jediný problém je počasie - búrkové mraky a blesky (zatiaľ no-go), ale stále je tu malá šanca že sa počasie zlepší.
Oficiálny video prenos nebude, ale podľa nsf by sa mohol objaviť na webe http://mynews13.com/.
EDIT: Zatiaľ žiadny problém s raketou, jediný problém je počasie - búrkové mraky a blesky (zatiaľ no-go), ale stále je tu malá šanca že sa počasie zlepší.
Oficiálny video prenos nebude, ale podľa nsf by sa mohol objaviť na webe http://mynews13.com/.
"It was going well until it exploded."
- modelar
- Vesmírný badatel
- Reputace: 39
Tak dnes sa štartovať nebude, nový termín zatiaľ nie je známy.
"It was going well until it exploded."