O hře
- SuperRAPIT
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 2
Re: O hře
Tento člověk mimo jiné natáčí i novinky ohledně KSP.
Nejdovější díl:
Nejdovější díl:
"Všechno má své limity." -Daniel Štěpánek-
- Vergiliuss
- Vesmírný nováček
- Reputace: 0
Kód: Vybrat vše
http://forum.kerbalspaceprogram.com/threads/84621-Paper-Space-Program-%28-a-k-a-KSP-Rocket-Parts-Papercraft%29

Zdravím všechny,
chci se zeptat na některé věci ohledně KSP...
KSP jsem nainstaloval asi před třemi dny.
Mám verzi 1.0.0
Hraji Kariéru
Mám problém s některými funkcemi a nevím jestli je to moje chyba nebo chyba hry.
1. Nemůžu stavět rakety těžší 18t a skládající se z více jak 30 dílů.
2. Nemůžu vytvářet manévry, abych mohl na Orbitu (zašedivělá dráha letu).
3. Kosmonaut nechce ven z kapsle (EVA) i když mám dostatečnou výšku cca 100 000m.
Nevím jestli nemám špatnou verzi nebo nějaké bugy.
Díky za rady
chci se zeptat na některé věci ohledně KSP...
KSP jsem nainstaloval asi před třemi dny.
Mám verzi 1.0.0
Hraji Kariéru
Mám problém s některými funkcemi a nevím jestli je to moje chyba nebo chyba hry.
1. Nemůžu stavět rakety těžší 18t a skládající se z více jak 30 dílů.
2. Nemůžu vytvářet manévry, abych mohl na Orbitu (zašedivělá dráha letu).
3. Kosmonaut nechce ven z kapsle (EVA) i když mám dostatečnou výšku cca 100 000m.
Nevím jestli nemám špatnou verzi nebo nějaké bugy.
Díky za rady
Naposledy upravil(a) AirSpaceX dne 20.11.2015 19:13, celkem upraveno 1 x.
Ahoj,
vítám tě na našem fóru a doufám, že se ti tu bude líbit - máme tu informace o mnoha věcech - nejen o KSP.
Na všechny otázky ti odpovím stručně - hraješ kariéru a všechny tyhle věci si musíš postupně odemknout tím, jak budeš vylepšovat svoje budovy na kosmodromu. KSP jsem sice dlouho nehrál, ale co si pamatuju, tak pro vylepšení váhy/počtu dílů na raketě musíš vylepšit montážní halu VAB a odpalovací rampu, pro EVA musíš vylepšit středisko astronautů, pro plánování zážehů sledovací stanici. Každá budova má několik úrovní vylepšení a každé odemkne něco nového. Důvodem je, aby to hráči na začátku neměli tak snadné a aby si vážili postupně odemykaných vylepšení.
vítám tě na našem fóru a doufám, že se ti tu bude líbit - máme tu informace o mnoha věcech - nejen o KSP.

Na všechny otázky ti odpovím stručně - hraješ kariéru a všechny tyhle věci si musíš postupně odemknout tím, jak budeš vylepšovat svoje budovy na kosmodromu. KSP jsem sice dlouho nehrál, ale co si pamatuju, tak pro vylepšení váhy/počtu dílů na raketě musíš vylepšit montážní halu VAB a odpalovací rampu, pro EVA musíš vylepšit středisko astronautů, pro plánování zážehů sledovací stanici. Každá budova má několik úrovní vylepšení a každé odemkne něco nového. Důvodem je, aby to hráči na začátku neměli tak snadné a aby si vážili postupně odemykaných vylepšení.

- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 3
Jde hlavně o to, že v módu kariéry si musíš všechny tyhle věci odemknout - pro tu hmotnost vylepši rampu, pro manévry si vylepši radar a pro EVA si musíš vylepšit mission control centrum. Jde ale hrát v Sandbox módu (je nutné začít novou hru) a tam to máš všechno odemčené.
E// pozdě...
E// pozdě...
Klidně mne oslovujte Radim.
Díky.
Už jsem to zjistil
Pravé tlačítko
Zatím hru prozkoumávám a seznamuji se.
Herní model je propracovaný a složitý a jak tady čtu, tak se i stále upravuje...
Možná se budu ptát i na další věci které mě v průběhu hraní nepůjdou
To mám raději psát do tématu Návody aneb... ,že? 
Už jsem to zjistil

Herní model je propracovaný a složitý a jak tady čtu, tak se i stále upravuje...
Možná se budu ptát i na další věci které mě v průběhu hraní nepůjdou

Asi by to bylo vhodnější, ale tohle je spíš takové volnější vlákno, takže v něm nejsme tolik důslední jako třeba při debatách o reálných kosmických projektech. proto pokud napíšeš do špatného vlákna, tak to žádný problém není.