O hře
- kopapaka
- Zkušený vesmírný průzkumník
- Reputace: 2
Re: O hře

Vypadá to naprosto dokonale...
Pokud jsem dobře pochopil pár zveřejněných informací, tak na rozdíl od RemonteTech nebude potřeba řešit spojovací síť kolem Kerbinu - tj. pozemní síť bude asi mít víc stanic než jen KSC...
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Pochopil jsi to správně. Jak jsem psal:
Tzn. na Kerbinu nebude více stanic, ale hra se bude chovat tak, jako by tam stanice byly a ty tak budeš mít dokonalé pokrytí celé oblohy. Nebudeš tedy muset na začátku hry budovat komunikační síť na oběžné dráze, aby se ti nestalo, že KSC bude zrovna na odvrácené straně planety, než tvůj satelit.Tracking station v KSC bude sloužit jako celoplanetární Deep Space Network
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 3
Docela smula, ale i takbto zni super. Pokud budu mit treba rover na dune tak budu potrebovat retlansacni satelit pokud by zrovna od roveru nebyl vyhled k kerbinu?
Klidně mne oslovujte Radim.
- kopapaka
fretka323: tak nějak, ale naznačovali, že to bude platit jen u odvrácené strany planety(měsíce), ne při zaclonění výhledu dalším objektem...
Mám pocit že kombinace RT a kariéry příliš komplikuje nepilotované lety před vyzkoumáním slunečních panelů a velkokapacitních baterií...
Mám pocit že kombinace RT a kariéry příliš komplikuje nepilotované lety před vyzkoumáním slunečních panelů a velkokapacitních baterií...
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
přesně takkopapaka píše:fretka323: tak nějak, ale naznačovali, že to bude platit jen u odvrácené strany planety(měsíce), ne při zaclonění výhledu dalším objektem...
Vůbec ne. Podle mě je to zajímavější. Navíc, nepamatuju si, že bych v kariéře letěl k Munu a neměl solární panely. Ty získáš rychle. Líbí se mi, že ve vzdálenějších místech budeš na sondě muset mít neskladnou anténu určitých rozměrů a nezanedbatelné hmotnosti, abys sondu vůbec mohl ovládat. U roveru bude třeba výhodnější mít jen malou anténu a retranslační satelit na oběžné dráze... Mi se to líbí.kopapaka píše:Mám pocit že kombinace RT a kariéry příliš komplikuje nepilotované lety před vyzkoumáním slunečních panelů a velkokapacitních baterií...
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
- kopapaka
Wopat: to s těmi slunečními panely bylo myšleno jinak při kombinaci módu RemonteTech je v podstatě nemožné - nebo velmi obtížné - posílat bezpilotní stroje. Bez komunikačních družic si nevrznete a ty jdou postavit až po vyzkoumání solárek... Variantu vybranou pro KSP proto beru jako lepší...
Osobně bych uvídal víc vědeckých přístrojů, "lepící pásku" pro Kerbíky (při EVA - pro pevnější spojení po dokování). Marná by nemusela být možnost přepnout aerodynamycký kryt na pevný - neodhazovatelný s možností přidat další díly na povrch krytu...
Určitě mě napadnou další blbiny.
Osobně bych uvídal víc vědeckých přístrojů, "lepící pásku" pro Kerbíky (při EVA - pro pevnější spojení po dokování). Marná by nemusela být možnost přepnout aerodynamycký kryt na pevný - neodhazovatelný s možností přidat další díly na povrch krytu...
Určitě mě napadnou další blbiny.
-
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 1
Nevite neco o tech raketoplanovejch motorech? Pujde je za letu natacet? Na tomhle doslova havaruje vetsina mych raketoplanu, ze nemuzu menit smer tahu behem letu.