Výzva
Re: Výzva
Ak som to správne pochopil, tak najprv musíš splniť predchádzajúcu úlohu.... ale tak... Počkajme na Wopata.
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Nikde se o tom nepíše.Wopat píše:Hráč, který splní úkol a zveřejní jej jako první, má od okamžiku zalogování příspěvku 7 dní na zveřejnění své výzvy. Pokud tak neučiní, může jej po uplynutí stanoveného času nahradit kdokoli jiný.

- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
PRŮBĚŽNÉ SKÓRE:
1 - chobolatom
1 - torros
1 - Samo1995
1 - Pajas747
1 - Fidas
Připomínám, že Fidas má ještě 3 dny na zveřejnění své výzvy. Pak jeho právo propadá a novou výzvu může zveřejnit kdokoli jiný.
1 - chobolatom
1 - torros
1 - Samo1995
1 - Pajas747
1 - Fidas
Připomínám, že Fidas má ještě 3 dny na zveřejnění své výzvy. Pak jeho právo propadá a novou výzvu může zveřejnit kdokoli jiný.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Omlouvám se, že mě to tak dlouho trvalo... neměl sem moc času
5. úkol
Úkolem je postavit letadlo a co nejrychleji přistát na daném ostrově (bez poničení). Další podmínka je, že musíte dosáhnout min. výšky 19000 m a nesmí se použít padáky pro brzdění.

vše se doloží screenem: 1. letadlo ve výšece min. 19000m
2. Letadlo po přistání
3. Screen z orbity jako důkaz, že se jedná o správný ostrov
A tady jsou ty moje.

5. úkol
Úkolem je postavit letadlo a co nejrychleji přistát na daném ostrově (bez poničení). Další podmínka je, že musíte dosáhnout min. výšky 19000 m a nesmí se použít padáky pro brzdění.

vše se doloží screenem: 1. letadlo ve výšece min. 19000m
2. Letadlo po přistání
3. Screen z orbity jako důkaz, že se jedná o správný ostrov
A tady jsou ty moje.

Vítám tě na našem fóru! Jsem rád, že se u nás registroval další uživatel a doufám, že se ti tu bude líbit. Náš web nabízí mnohem víc jež "jen" Kerbal Space Program.