CRS-5 (SpX-5)
Re: CRS-5 (SpX-5)
Ano, horní stupeň. Zachytil jsem nepotvrzenou informaci o problému s nakláněním vakuového Merlinu.
Nevie niekto čas piatkového pokusu? Dnes bol perfektný sviatočný deň, škoda že to nevyšlo 

"Sľúbili ste mi kolónie na Marse. Namiesto toho som dostal Facebook." Buzz Aldrin
Tak ďalší pokus v piatok 11:09 CET
horší čas ani nemohol byť.

"Sľúbili ste mi kolónie na Marse. Namiesto toho som dostal Facebook." Buzz Aldrin
- Amper
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 214
jo, neco bylo s druhym stupnem ale nechytl jsem co
- Agamemnon
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 23
"thrust vectoring control actuator" + niekoľko ďalších drobnostíAmper píše:jo, neco bylo s druhym stupnem ale nechytl jsem co
Per aspera ad astra [42]
- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 3
Ač jsem se těšil na start a hlavně přistání, tak tohle je pro mě druhá šance a doufám, že tentokrát to bude v mimoškolní dobu
Neví někdy kdy přesně má startovat? Pokud už to tedy zveřejnili.

Klidně mne oslovujte Radim.
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Chris HadfieldLaunch scrubs reassure me. It means that the powerful desire to GO has been tempered by the necessity to be truly ready. Cool heads @SpaceX
"Zrušení startu mě uklidnilo. Znamená to, že silná touha dát GO byla zmírněna potřebou být skutečně připraven. Chladné hlavy SpaceX."
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Startovat se nebude v pátek, ale až v sobotu. Termín startu je 10:47 našeho času. Jediná škoda je, že v té době bude v místě přistání prvního stupně docela tma