O hře
- Laranto
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 12
Re: O hře
http://forum.kerbalspaceprogram.com/con ... eyond-Beta
Přístí aktualizace nebude 0.91 bude již na 1.0. Příštím updatem tedy KSP opouští Early Access, opouští betu, a po 4 letech vývoje by hra měla být kompletní. Samozřejmě to neznamená že tím skončí vývoj, další updaty by měly vycházet dále jako 1.1, 1.2 atd.
Osobně mi to přijde jako poměrně brzy, přeci jen, beta začala nedávno.
Přístí aktualizace nebude 0.91 bude již na 1.0. Příštím updatem tedy KSP opouští Early Access, opouští betu, a po 4 letech vývoje by hra měla být kompletní. Samozřejmě to neznamená že tím skončí vývoj, další updaty by měly vycházet dále jako 1.1, 1.2 atd.
Osobně mi to přijde jako poměrně brzy, přeci jen, beta začala nedávno.
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Ten seznam novinek ve hře je perfektní. Já si naopak myslím, že díky několika z nich už hra může vesele přejít na 1.0
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
- Laranto
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 12
Jako já netvrdím že jsou nějaké z těch novinek špatné, jen jsem do "finální" verze čekal ještě pár věcí navíc. Přinejmenším tu dlouho slibovanou druhou plynnou planetu a možná i multiplayer. Ale co, třeba nás Squad ještě překvapí
.
Jinak se FB stránce hry se objevil tento obrázek, vztahující se k resource systému.

Jinak se FB stránce hry se objevil tento obrázek, vztahující se k resource systému.

Já myslím, že verze 1.0 už mohla být dávno, protože takhle podobná hra ještě není, a kolik toho tam bude si určuje vývojář, nehledě na to, že tahle hra vznikala postupným vylepšením, a nějak není třeba rozlišovat, jestli to je alfa, beta a podobně... Spíš by mě více potěšila možnost velikostní úpravy třeba křídel, nebo hezčí podvozek, klidně převzetí pár dílů z B9 módu, kryty z módu procedural fairings, a robotická ramena.
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Nevím, jestli jsi si četl ten článek v odkazu, který dával výš Laranto, ale tam se píše, že v další verzi přibudou velká křídla, která pojmou i palivo, větší a lepší podvozek a další věci týkající se letadel.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
- SuperRAPIT
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 2
Na wiki píšou, že krom nových křídel bude (Gogle překladač opět nezklamal!
Takže se omlouvám za chyby v překladu, nebo za špatné pochopení překladu):
Space Center
- tier statkových stylu (nevím, co to znamená
)
VAB
- problematika v provedení rakety (podle mě se tím myslí, že už nepůjdou udělat šílené "rakety")
Fyzika a dynamika
- Přepracovaná aerodynamika (myslím, že to znamená, že ty špičky už nebudou jenom pro okrasu, ale taky budou zlepšovat akceleraci v atmosféře)
- při vstupu do atmosféry ve vysoké rychlostí budete schytávat tepelné poškození (pravděpodobně s tím přibudou tepelné štíty)
Další herní vlastnosti
- přidání Kerbal žen (první věc, kterou asi udělám bude poslání 1 páru mimo Kerbolskou soustavu
)
Ale chtělo by to komety, hlavní pás asteroidu a planety.
PS: Neznáte mod na terraforming?

Space Center
- tier statkových stylu (nevím, co to znamená

VAB
- problematika v provedení rakety (podle mě se tím myslí, že už nepůjdou udělat šílené "rakety")
Fyzika a dynamika
- Přepracovaná aerodynamika (myslím, že to znamená, že ty špičky už nebudou jenom pro okrasu, ale taky budou zlepšovat akceleraci v atmosféře)
- při vstupu do atmosféry ve vysoké rychlostí budete schytávat tepelné poškození (pravděpodobně s tím přibudou tepelné štíty)
Další herní vlastnosti
- přidání Kerbal žen (první věc, kterou asi udělám bude poslání 1 páru mimo Kerbolskou soustavu

Ale chtělo by to komety, hlavní pás asteroidu a planety.
PS: Neznáte mod na terraforming?
Naposledy upravil(a) SuperRAPIT dne 8.2.2015 12:16, celkem upraveno 1 x.
"Všechno má své limity." -Daniel Štěpánek-
Jen malá drobnost: akcereace neexistuje. Je buďto akce a reakce (např. zpětný ráz pušky po výstřelu) a nebo akcelerace, tedy zrychlení.