Telekomunikační satelity
- Raul
- Zkušený vesmírný badatel
- Reputace: 1
- Bydliště: Ústí nad Orlicí ... Jméno : Radovan Kubrt ... Email: [email protected]
Re: Telekomunikační satelity
Vzhledem k tomu, že byla použita H2A se čtyřmi RSB-A3, je počáteční přetížení kolem 2.3 g.Meybe píše:Záznamy dnešního startu rakety H-IIA. Přijde mi opravdu rychlá. Třeba je to jen zdání. Věděl by někdo počáteční zrychlení?
Čína úspešne vypustila telekomunikačný satelit ZX 1C(ChinaSat 1C) pomocou rakety CZ-3B/G.
Hmotnosť satelitu je 5320 kg. Gratulujem! Len tak ďalej!

Hmotnosť satelitu je 5320 kg. Gratulujem! Len tak ďalej!
Portál chinaspaceflight bohužel neumožňuje přímé linkování obrázků, takže nejsou vidět. 

Ja teda neviem, ale tak ja vidím družicu ChinaSat 1C tak aj fotku štartovacej rampy s raketou CZ-3B/G.Dugi píše:Portál chinaspaceflight bohužel neumožňuje přímé linkování obrázků, takže nejsou vidět.

Čo nefunguje, to sú videá...

Bohužel - já nevidím ani jeden z těchto dvou obrázků.
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Já taky ne. Asi máš ty obrázky ještě pořád v cachi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Čo znamená v "cachi"?vai777 píše:Já taky ne. Asi máš ty obrázky ještě pořád v cachi.
-
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 112
- Kontaktovat uživatele:
"V cache" znamená "mezi dočasnými soubory v prohlížeči" (pro urychlení surfování si prohlížeč na tvém počítači ukládá navštívené stránky a obrázky, aby je nemusel vícekrát stahovat z internetu).