Setkání přes Skype

Všechny informace o setkávání členů našeho fóra
Odpovědět
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2778
Re: Setkání přes Skype

Příspěvek od Dugi »

Nebojíme, přenos zvuku je dostatečný, navíc se hodí i pro slabší internetová připojení.
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
MK2013

Příspěvek od MK2013 »

To jste tak chudí, že nemáte na rychlý internet?
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

No comment.
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
MK2013

Příspěvek od MK2013 »

Možná by bylo dobré udělat anketu aby každý uživatel uvedl rychlost připojení. poté bych tuto anketu porovnat s nároky na google hangout. podle mě je to lepší, takové otevřenější a lépe se o tom informuje. nebo pokud ta konference je nějaké spyklenecké setkání tak proč to tu píšete veřejně?
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Debata není spiklenecké setkání , je otevřená všem, dokonce i Michal Kolesa na ní chtěl, volal jsem mu, abych ho mezi nás přijal, ale hovor nepřijal. Videohovor by nic nového nepřinesl. Stačí klasický hlasový přenos.
Obrázek

MK2013

Příspěvek od MK2013 »

Já nikoho takového neznám, proč mi to předhazujete?
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Protože píšeš úplně stejně jako on. Tečka. Ono je to v podstatě jedno, jestli ho znáš nebo ne. Na internetu se o něm píše dost věcí. Pokud máš čas a zájem, hledej a něco si o něm zkus přečíst. Pak pochopíš, proč jsme ho smazali z našeho fóra. A možná i pochopíš, že pokud budeš psát stejně jako on, budeš mít zřejmě i stejný osud. Piš příspěvky k věci a nebudeme s tebou mít problém.
Obrázek

MK2013

Příspěvek od MK2013 »

Umíte plavat? S kolika astronauty jste se setkal?
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Osobně jsem se nesetkal s žádným astronautem.
Obrázek

tomas
Moderátor
Moderátor
Reputace: 48

Příspěvek od tomas »

Jak to vypadá Dugi s tvým zdravím a hlavně hlasem? Dáme zítra Skypeferenci nebo ji odložíme, aby sis mohl popovídat pořádně?

Já bych zítra čas i chuť měl, ale jestli ještě nemáš hlas v pořádku, tak by sis ho mohl dost poškodit, když konferenci moderuješ. Přecijen jsou to 2-3 hodiny mluvení.

Odpovědět

Zpět na „Setkání“