Setkání přes Skype
Re: Setkání přes Skype
Nebojíme, přenos zvuku je dostatečný, navíc se hodí i pro slabší internetová připojení.
No comment.
Možná by bylo dobré udělat anketu aby každý uživatel uvedl rychlost připojení. poté bych tuto anketu porovnat s nároky na google hangout. podle mě je to lepší, takové otevřenější a lépe se o tom informuje. nebo pokud ta konference je nějaké spyklenecké setkání tak proč to tu píšete veřejně?
Debata není spiklenecké setkání , je otevřená všem, dokonce i Michal Kolesa na ní chtěl, volal jsem mu, abych ho mezi nás přijal, ale hovor nepřijal. Videohovor by nic nového nepřinesl. Stačí klasický hlasový přenos.
Protože píšeš úplně stejně jako on. Tečka. Ono je to v podstatě jedno, jestli ho znáš nebo ne. Na internetu se o něm píše dost věcí. Pokud máš čas a zájem, hledej a něco si o něm zkus přečíst. Pak pochopíš, proč jsme ho smazali z našeho fóra. A možná i pochopíš, že pokud budeš psát stejně jako on, budeš mít zřejmě i stejný osud. Piš příspěvky k věci a nebudeme s tebou mít problém.
Osobně jsem se nesetkal s žádným astronautem.
Jak to vypadá Dugi s tvým zdravím a hlavně hlasem? Dáme zítra Skypeferenci nebo ji odložíme, aby sis mohl popovídat pořádně?
Já bych zítra čas i chuť měl, ale jestli ještě nemáš hlas v pořádku, tak by sis ho mohl dost poškodit, když konferenci moderuješ. Přecijen jsou to 2-3 hodiny mluvení.
Já bych zítra čas i chuť měl, ale jestli ještě nemáš hlas v pořádku, tak by sis ho mohl dost poškodit, když konferenci moderuješ. Přecijen jsou to 2-3 hodiny mluvení.