Vystoupení v médiích
Re: Vystoupení v médiích
Včera se na Českém rozhlase Plus v Magazínu Leonardo objevil můj předtočený vstup - řeč byla o instalaci adaptéru IDA, startu mise OSIRIS-REx, ale i o evropsko-ruském ExoMarsu. Moje pasáž začíná v čase okolo 15:25.
-
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 19
Textová podoba http://www.rozhlas.cz/leonardo/magazinl ... t--1643872Dugi píše:Včera se na Českém rozhlase Plus v Magazínu Leonardo objevil můj předtočený vstup - řeč byla o instalaci adaptéru IDA, startu mise OSIRIS-REx, ale i o evropsko-ruském ExoMarsu. Moje pasáž začíná v čase okolo 15:25.
A vida díky, toho jsem si nevšiml. 

Dnes jsme byl pozván na živý telefonický rozhovor do pořadu Den podle ... na Českém rozhlase plus. Tématem byla havárie Falconu i obecné povídání o SpaceX. Záznam je zde, konkrétně tato pasáž začíná v čase 17:40.
- MaG
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 797
- Kontaktovat uživatele:
Poslouchal jsem tě naživo a bylo to famózní. Přijde mi to, že jsi už schopen reagovat velmi pohotově a přitom přirozeně. Parádní rozhovor.
Děkuju za pochvalu, dneska jsem měl pocit, že docela blábolím - třeba jak mi málem ujely ty dvě miliardy za Merlin 

Včera jsem měl dva vstupy ohledně startu OSIRIS-REx. Nejprve živě na ČRo Plus (záznam začíná cca. ve 3/4 tohoto hodinového bloku). A večer pak ze záznamu ve zprávách na Primě - v samotném závěru pořadu. 

Byl jsem hostem včerejšího Magazínu Leonardo na ČRo Plus a řeč byla o Sojuzu MS-3. Udělal jsem tam ale kopanec s časem, když jsem řekl, že se bude startovat až v pátek.
Záznam je na téhle adrese a je to úplně první téma.

V rámci povídání o odchodu Johna Glenna jsem se krátce objevil na ČRo Plus v rámci pořadu Leonardo. Čas 4:50.