Výzva
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Re: Výzva
Pokud se ti to stalo ve verzi 0.19.0 tak to nemuselo být kvůli rychlosti/přetížení, ale kvůli bugu.
Skúsim to bez bateriek... ale pochybujem.. Išiel som fakt obrovskou rýchlosťou v relatívne hustej atmosfére.
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Dovolím si souhlasit. O onom bugu jsem sice nevěděl, ale říkal jsem si, že by to mohlo být něco takového. Už jsem taky zkoušel vlítnout do atmosféry co nejvyšší rychlostí, ale k něčemu podobnému jsem se ani nepříblížil.chobolatom píše:Pokud se ti to stalo ve verzi 0.19.0 tak to nemuselo být kvůli rychlosti/přetížení, ale kvůli bugu.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Ono to nebolo o vlete do atm. A... bol to bug
Každopádne výzvu asi zmením, lebo pochybujem že si teraz budete sťahovať starú verziu hry len kvôli súťaži.
Ale bola by to efektívna výzva či nie???

Ale bola by to efektívna výzva či nie???
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
A tady jsem našel důkaz. Předpokládám, že všichni (nebo alespoň většina z vás) umíte anglicky, tudíž to nebudu překládat. http://bugs.kerbalspaceprogram.com/issues/438
Tudíž jakožto rozhodčí této soutěže tě, Samo, musím poprosit o vytvoření nové výzvy.
Tudíž jakožto rozhodčí této soutěže tě, Samo, musím poprosit o vytvoření nové výzvy.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Už som tú starú zrušil v poste pred tebouWopat píše:A tady jsem našel důkaz. Předpokládám, že všichni (nebo alespoň většina z vás) umíte anglicky, tudíž to nebudu překládat. http://bugs.kerbalspaceprogram.com/issues/438

Nová výzva asi nebude tak skoro... Každopádne sa teším, ako si to budem užívať z pozície zadávateľa

- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Promiň Samo, nechtěl jsem to zkazit výzvu.