CRS-21 (SpX-21)
Re: CRS-21 (SpX-21)
Proč bych to měl brát jak provokaci?
Byl to přece normální a slušný dotaz. 

Jak se řekne Bishop, tak si taky hned vybavím Vetřelce a bílou krev androida.
Tím asi bude dán můj postoj k tomu názvu / slovu. Film jsem totiž neviděl, takže tuhle asociaci v hlavě nemám.
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12041
Anglický význam slova Bishop je biskup (církevní hodnostář), nebo střelec. Často bývá také příjmením. Takže životné skloňování by asi mohlo být správné.
Bishopa z Vetřelce si vzpomínám taky, ale ještě silnější dojem ve mě zanechal jiný android, totální záporák Ash, který mi tak trochu připomíná jednoho českého plukovníka ze současnosti. Sorry za kratičký OT.
Bishopa z Vetřelce si vzpomínám taky, ale ještě silnější dojem ve mě zanechal jiný android, totální záporák Ash, který mi tak trochu připomíná jednoho českého plukovníka ze současnosti. Sorry za kratičký OT.
---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
Pohled skrz trunk na biskupa...
Trunk je kufr. Takže pohled skrz kufr na biskupa?
Ale to už jedeme OT.

Ale to už jedeme OT.

Dlouho jsem se tak nezasmál.
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Nene. Mluvíme tady o neživotném zařízení. U planety Jupiter její jméno taky neskloňujeme stejně jako jméno římského boha.Pospíšil píše: 25.11.2020 6:12 Anglický význam slova Bishop je biskup (církevní hodnostář), nebo střelec. Často bývá také příjmením. Takže životné skloňování by asi mohlo být správné.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Ten Jupiter není zrovna nejšťastnější případ- vše může být stejné , až na 4. pád A jde o to , kdo ho použije správně 

- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Ty rozdílné pády můžou být až 4, ale to je jedno. Konec OT.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.