Vesmírné výzvy 2010
Re: Vesmírné výzvy 2010
Co se Vesmírných výzev týče, tak až do 24. dílu jsou dokonce jak na YouTube, tak i na Streamu. Od 25. dílu už pouze na Streamu.
Ano, taky mi nedává smysl "pirátit" videa, která jsou stále dostupná, ale proč ne.
Ano, taky mi nedává smysl "pirátit" videa, která jsou stále dostupná, ale proč ne.
-
- Pokročilý uživatel
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
A doufam ze to tak necháš třeba např. pro začátečníkyDugi píše:Co se Vesmírných výzev týče, tak až do 24. dílu jsou dokonce jak na YouTube, tak i na Streamu. Od 25. dílu už pouze na Streamu.
Tak ono to může být třeba proto, že si někdo chce ty videa stáhnout a podívat se na ně až někdy později (až bude třeba off-line), ale to je asi tak jediný důvod, který mě napadá
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já vím taky si např články shlédnu později atd. SAMOZŘEJMĚ ŽE SI JE PAK PŘEČTU, ALE TO UŽ JSME TROCHU MIMO TÉMA.Tommy píše:Tak ono to může být třeba proto, že si někdo chce ty videa stáhnout a podívat se na ně až někdy později (až bude třeba off-line), ale to je asi tak jediný důvod, který mě napadá
Co konkrétně máš na mysli? Rozhodně se nechystám mazat staré díly.dominog píše:A doufam ze to tak necháš třeba např. pro začátečníky
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Asi sem chtěl připomenout ty začátečníky, nevím