Vystoupení v médiích
Re: Vystoupení v médiích
Vostočnyj evidentně táhne, dnes jsem měl živý vstup do pořadu Horizont ČT 24 na České televizi. Dnes se naštěstí neřešila politika. Zájemci si mohouhttp://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10316155 ... 1058050428 (pasáž začíná v čase 20:10). A aby bylo jasno - opravdu NEJSEM z České astronomické společnosti.
Při té příležitosti jsem si vzpomněl na jeden příspěvek Tomáše Přibyla na jeho webu (z 16. července 2012):
Nikdy bych nevěřil, jak je nesmírně obtížné dostat z informačního systému České televize ona tři slovíčka „Česká kosmická kancelář“ – všichni mi svatosvatě přísahají, že je ze systému navždy a nenávratně smazali, aby se v dalším vysílání opět neznámo odkud vynořila...
V mém případě nebylo ani potřeba nic odmazávat, protože jsem členem ČAS nikdy nebyl, stačilo se držet toho, co říkali vždycky.

Při té příležitosti jsem si vzpomněl na jeden příspěvek Tomáše Přibyla na jeho webu (z 16. července 2012):
Nikdy bych nevěřil, jak je nesmírně obtížné dostat z informačního systému České televize ona tři slovíčka „Česká kosmická kancelář“ – všichni mi svatosvatě přísahají, že je ze systému navždy a nenávratně smazali, aby se v dalším vysílání opět neznámo odkud vynořila...
V mém případě nebylo ani potřeba nic odmazávat, protože jsem členem ČAS nikdy nebyl, stačilo se držet toho, co říkali vždycky.

-
- VIP uživatel
- Reputace: 301
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak Tě vítám v našich řadách členů Astronautické sekce České astronomické společnosti!Dugi píše: A aby bylo jasno - opravdu NEJSEM z České astronomické společnosti.![]()

Vždyť, co (Česká) televize sdělí, musí být přece pravdou!

Televize holt umí překvapit 

- MaG
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 797
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkné, díky za propagaci ČASu bez mrknutí oka 

Díky, rádo se stalo 

Včera jsem měl telefonický vstup na Český rozhlas do pořadu Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře. Řeč byla o možnosti vyslat na Mars humanoidní roboty. Reportáž začíná v čase 16:00.
A dneska se mi zase potvrdilo, že mediální vystoupení běží v jakýchsi vlnách. Třeba dva měsíce je klid a pak se najednou novináři ozývají jako o závod - zítra v 6:35 bych měl mít živý vstup na Českou televizi do Studia 6.
Tématem bude nafukovací modul BEAM na ISS.

A dneska se mi zase potvrdilo, že mediální vystoupení běží v jakýchsi vlnách. Třeba dva měsíce je klid a pak se najednou novináři ozývají jako o závod - zítra v 6:35 bych měl mít živý vstup na Českou televizi do Studia 6.

Jen tak dál DugiDugi píše:Včera jsem měl telefonický vstup na Český rozhlas do pořadu Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře. Řeč byla o možnosti vyslat na Mars humanoidní roboty. Reportáž začíná v čase 16:00.![]()

Mam spoustu napadu do budoucna, ale jsou vetsinou mimo rozpocet kterekoli vesmirne agentury 

Záznam mého dnešního vystoupení najdete zde. Jen je škoda, že jsem nestihl odpovědět na rozloučení. 

-
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Obsah rozhovoru je na úrovni.
Len ta kravata...
Neviem či Dugi sleduje aj Slovensko, ale proste
červená kravata je, .... Fico a Shooty.
Asi to chce mediálneho poradcu. Nie mňa.
https://www.google.sk/search?q=shooty&c ... hooty+fico
Len ta kravata...
Neviem či Dugi sleduje aj Slovensko, ale proste
červená kravata je, .... Fico a Shooty.
Asi to chce mediálneho poradcu. Nie mňa.
https://www.google.sk/search?q=shooty&c ... hooty+fico
"Naše cnosti a naše vady sú neoddeliteľné ako sila a hmota, keď ich oddelíte človek prestane existovať."
Nikola Tesla
lamid58.blogspot.sk
Nikola Tesla
lamid58.blogspot.sk