Setkání přes Skype
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Re: Setkání přes Skype
Mrzí mě, že jsem se nezúčastnil skypekonference. Doufám, že se hovor nahrával jako minule. 

Bohužel nás bylo víc
, takže jsem od Dugiho zjišťoval, zda se nahrávalo a odpověď byla kladná. Takže alespoň záznam. Příště si budu muset termín na skypeferenci líp blokovat.

Mám teď docela dost práce (teď jsem se třeba teprve vrátil domů
). Ale záznam určitě zveřejním. Materiál je uložený na disku, jde jen o to udělat si čas, sednout k tomu a udělat to. 

Chtěl bych tímto všem poděkovat za to, že se minulý týden zúčastnili skypeference a zároveň si chci veřejně posypat hlavu popelem. Záznam z konference nebude. Dnes jsem se chtěl pustit do jeho zpracování, ale s hrůzou jsem zjistil, že to hlavní, tedy zvukový záznam CHYBÍ. Moc mě to mrzí.
Zřejmě za to mohla moje vlastní chyba - záznamy se ukládají na externí disk, který často odpojuju. A občas se stane, že mu systém po připojení přidělí jiné písmeno, které ho označuje. To se zřejmě stalo i teď. Program, který měl instrukce, že má ukládat do adresáře na disku I nemohl splnit zadání, protože disk v té době nesl označení G. Ještě jednou se všem omlouvám - nebyl v tom žádný skrytý zlý úmysl. Příště si to pohlídám líp.
Zřejmě za to mohla moje vlastní chyba - záznamy se ukládají na externí disk, který často odpojuju. A občas se stane, že mu systém po připojení přidělí jiné písmeno, které ho označuje. To se zřejmě stalo i teď. Program, který měl instrukce, že má ukládat do adresáře na disku I nemohl splnit zadání, protože disk v té době nesl označení G. Ještě jednou se všem omlouvám - nebyl v tom žádný skrytý zlý úmysl. Příště si to pohlídám líp.
To nic, to se stane.
těším se na příště.

- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Jsem rádi za to, že se skypeference konají. Vůbec to neřeš, Dugi. Stejně jako tomas se už teď těším na příští setkání!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Předpokládám, že Skypeference je 4.10.2012 ? Tentokrát si jí ujít nenechám.
Ano, každý první čtvrtek měsíci, takže teď to vychází na 4.10. ve 20:00. 

- Lakely
- Správce profilu na Facebooku
- Reputace: 198
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel, musím se omluvit, ale dnes se bohužel nezúčastním skype-konference. Snad příště to již vyjde a přeji ať je to co nejpříjemnější.
Vesmír je nekonečný a realita překoná veškeré naše představy.
A. C. Clarke
A. C. Clarke
To je škoda, ale snad nás bude i tak hodně