Co by to mohlo byt ??????
Re: Co by to mohlo byt ??????
udane v exifu ve fotce sou
Ano to dovede pokud si neumite nastavit parametry a spravne se ptat a hlavne pokud pouzivate model zdarma. Mozna bych vam doporucil si odpovedi od AI overovat a nechat se jen nasmerovat.
Den cas i smer souhlasi a skutecne ten utok probehl jsou o tom zaznamy a i potvzeni o zneskodneni.
Cekal jsem na tomhle foru vic argumentace neni tu jedina podlozena odpover.
Den cas i smer souhlasi a skutecne ten utok probehl jsou o tom zaznamy a i potvzeni o zneskodneni.
Cekal jsem na tomhle foru vic argumentace neni tu jedina podlozena odpover.
Já bych si dovolil odpovědi k vaší AI oponovat.
Tyhle rakety jsou poháněny motory na tuhé pohonné hmoty, s dobou hořeníi v malých jednotkiách sekund.Takže žádné vypouštění pohonných hmot, maximálně výbuch v místě odpalu nebo zasažení a výbuch trhavin.Ae 20-ti minutová pozorování takřka bez pohybu oblaku? Jak hom zastavíte v pohybu, pokud by původní těleso nasměřovalo přímo na vás?
No a závěr nad reklevantnosti odpovědi vaší AI si udělejte sám.
A doufám, že je vám též jasné, že se nejedná o žádný astronomický objekt typu mlhovina a pod. Za 1/4s nic z toho nenafotíte a rozměr přes 2°je též mimo.
Tyhle rakety jsou poháněny motory na tuhé pohonné hmoty, s dobou hořeníi v malých jednotkiách sekund.Takže žádné vypouštění pohonných hmot, maximálně výbuch v místě odpalu nebo zasažení a výbuch trhavin.Ae 20-ti minutová pozorování takřka bez pohybu oblaku? Jak hom zastavíte v pohybu, pokud by původní těleso nasměřovalo přímo na vás?
No a závěr nad reklevantnosti odpovědi vaší AI si udělejte sám.
A doufám, že je vám též jasné, že se nejedná o žádný astronomický objekt typu mlhovina a pod. Za 1/4s nic z toho nenafotíte a rozměr přes 2°je též mimo.