12. díl - Nová planeta vhodná pro život?
Re: 12. díl - Nová planeta vhodná pro život?
Stejně jako premiéra - čili video se ukáže na homepage Seznamu. Někdy je to v sobotu, jindy v neděli. Ale to není tak velká návštěvnost, tudíž ani mnoho kliků nezaznamenáme. Následně je video vystaveno asi tři dny na homepage Streamu, kdy nasbírá +/- 1 000 zhlédnutí denně.
Ještě bych se chtěl zeptat, jestli má tenhle díl nějaký vliv na návštěvnost exoplanet.cz. Naše fórum totiž za dnešek nasbíralo celkově (ze všech zdrojů) 2 313 návštěv. Den sice ještě neskončil, ale je to bezkonkurenčně nejvíc za celou dobu existence. Dosavadní rekord byl z 24.11.2011, kdy jsme za jeden den měli 1 439 návštěv. Zajímalo by mne, zda tenhle díl podobně zahýbal i s návštěvností exoplanet. 

Určitě. Dost blbě se to odhaduje, protože ten odkaz není hypertext, ale každopádně je dnešek letošním rekordem. Podle mě díky tomu mohlo přijít tak 2000 lidí. Takže díky 

Neptal jsem se proto, abys mi děkoval, to ne.
Ale těší mne, že se (podle těch čísel nemalé) zvýšení návštěvnosti dá vypozorovat.

Ale těší mne, že se (podle těch čísel nemalé) zvýšení návštěvnosti dá vypozorovat.

Co mě překvapuje, dost lidí přišlo skrze seznam.cz (jako že vyhledávač). To jsem už někde četl, že lidi adresu místo do lišty prohlížeče napíší do vyhledávače. Divný to zvyk
Používají to hlavně lidé příliš technikou nepolíbení (na Seznam jich chodí velké procento). Pro ně se internet = Seznam.cz 

Třeba se na ni taky jednou dostane