12. díl - Nová planeta vhodná pro život?

Debaty o seriálu Dobývání vesmíru, který vzniká ve spolupráci s videoportálem Stream.cz
Odpovědět
PetrKK
Re: 12. díl - Nová planeta vhodná pro život?

Příspěvek od PetrKK »

Ta repríza probíhá jak zhruba?
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2779

Příspěvek od Dugi »

Stejně jako premiéra - čili video se ukáže na homepage Seznamu. Někdy je to v sobotu, jindy v neděli. Ale to není tak velká návštěvnost, tudíž ani mnoho kliků nezaznamenáme. Následně je video vystaveno asi tři dny na homepage Streamu, kdy nasbírá +/- 1 000 zhlédnutí denně.
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Ještě bych se chtěl zeptat, jestli má tenhle díl nějaký vliv na návštěvnost exoplanet.cz. Naše fórum totiž za dnešek nasbíralo celkově (ze všech zdrojů) 2 313 návštěv. Den sice ještě neskončil, ale je to bezkonkurenčně nejvíc za celou dobu existence. Dosavadní rekord byl z 24.11.2011, kdy jsme za jeden den měli 1 439 návštěv. Zajímalo by mne, zda tenhle díl podobně zahýbal i s návštěvností exoplanet. :roll:
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
PetrKK

Příspěvek od PetrKK »

Určitě. Dost blbě se to odhaduje, protože ten odkaz není hypertext, ale každopádně je dnešek letošním rekordem. Podle mě díky tomu mohlo přijít tak 2000 lidí. Takže díky :)
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Neptal jsem se proto, abys mi děkoval, to ne. :oops:
Ale těší mne, že se (podle těch čísel nemalé) zvýšení návštěvnosti dá vypozorovat. :palec nahoru:
Obrázek

PetrKK

Příspěvek od PetrKK »

Co mě překvapuje, dost lidí přišlo skrze seznam.cz (jako že vyhledávač). To jsem už někde četl, že lidi adresu místo do lišty prohlížeče napíší do vyhledávače. Divný to zvyk
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Používají to hlavně lidé příliš technikou nepolíbení (na Seznam jich chodí velké procento). Pro ně se internet = Seznam.cz :)
Obrázek

PetrKK

Příspěvek od PetrKK »

Zajímavým tématem by byla Vesta,
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Třeba se na ni taky jednou dostane ;)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Dobývání vesmíru“