Vystoupení v médiích
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Re: Vystoupení v médiích
Dosud byl Dugi "pouze" odborník na kosmonautiku, eventuálně expert. Analytik je minimálně opticky víc. Je vidět, že Dugiho tvrdá práce slaví úspěchy! 

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Neil Armstrong
Natočili jsme to doma. Bylo studeno, tak jsem si vzal první mikinu, kterou jsem měl po ruce 
Reportáž jsem viděl jen na půl oka, takže jsem si titulku nevšiml. Jak se tam ten analytik zjevil, to nechápu. Redaktorka se mne po telefonu ptala, zda mám mít v titulku kosmonautix.cz jako minule. Řekl jsem, že pokud by to šlo, tak bych byl rád.
Asi se to ztratilo někde mezi redaktorským křeslem a střižnou. To je ještě dobrý, pamatuju si jak jednou myslím ČT prohodila titulek papeže a amerického prezidenta. 
Ale nejlepší věc je tohle:
Redaktorka: Potřebovali bychom natočit rozhovor ohledně toho objevu té zajímavé struktury ve vesmíru, měl byste čas?
Já: Čas bych určitě měl, ale předem upozorňuju, že budu skeptický.
Redaktorka: To vůbec nevadí, já k vám dám jednoho optimistu z Británie a bude to pěkně vyrovnané.
No ... že bude mým názorovým oponentem zrovna Michio Kaku, to jsem tedy fakt nečekal.

Reportáž jsem viděl jen na půl oka, takže jsem si titulku nevšiml. Jak se tam ten analytik zjevil, to nechápu. Redaktorka se mne po telefonu ptala, zda mám mít v titulku kosmonautix.cz jako minule. Řekl jsem, že pokud by to šlo, tak bych byl rád.

Ale nejlepší věc je tohle:
Redaktorka: Potřebovali bychom natočit rozhovor ohledně toho objevu té zajímavé struktury ve vesmíru, měl byste čas?
Já: Čas bych určitě měl, ale předem upozorňuju, že budu skeptický.
Redaktorka: To vůbec nevadí, já k vám dám jednoho optimistu z Británie a bude to pěkně vyrovnané.
No ... že bude mým názorovým oponentem zrovna Michio Kaku, to jsem tedy fakt nečekal.

- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
No právě, vždyť je to jen nějaký strejda z Británie... 

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Neil Armstrong
Neil Armstrong
Vedl sis skvěle. A Kosmonautix.cz v titulku bylo, neboj.
Michio Kaku je dobrá volba. Taky mohli nasadit Dänikena nebo Tsoukalose.
Měl ses redaktorky zeptat, koho by šoupla jako oponenta, kdybys měl optimistický náhled na věc.

Michio Kaku je dobrá volba. Taky mohli nasadit Dänikena nebo Tsoukalose.

Měl ses redaktorky zeptat, koho by šoupla jako oponenta, kdybys měl optimistický náhled na věc.
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12048
A zrovna první po ruce byla SpaceX Track Jacket Black 2XL.Dugi píše:Natočili jsme to doma. Bylo studeno, tak jsem si vzal první mikinu, kterou jsem měl po ruce![]()

http://shop.spacex.com/outerwear/spacex ... et-2x.html
Škoda, že nezabrali i to logo na hrudi, to by byla moc hezké propagace. Vím, že neplacená reklama není v TV povolena, ale 1) je to k tématu a 2) mohl's jim zkusit nakukat, že je to neškodný název nějakého menšího spolku nadšenců pro kosmonautiku kdesi v zámoří. Třeba by to prošlo.

---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
tomas: Myslím, že pak by měla ve videu dva optimisty
.
Mirek: Jo, mám ji v pokoji na čestném místě (a vždy po ruce)
On to točil kameraman, který dělá v TV už snad víc než deset let. Tohle už má snad v krvi a dělá to automaticky - jak je někde nějaké logo, tak podvědomě udělá záběr tak, aby nebylo vidět. 

Mirek: Jo, mám ji v pokoji na čestném místě (a vždy po ruce)

- Edemski
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 746
Od kdy je Michi Kaku brit?!?Dugi píše:

Narození 24. ledna 1947
San José, Kalifornie, USA
Pobyt New York, New York, USA
Národnost USA
Alma mater Harvard University
University of California, Berkeley
Právě o to víc mne to překvapilo. 

- Edemski
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 746