Návody aneb jak na to
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Re: Návody aneb jak na to
Normálně klávesou C, nebo kliknutím na IVA u miniatury kerbonauta. Stačí jen uzly a S.A.S., ale nevím jestli musí být i u cílového tělesa. Dokování si já zatím nechávám trochu stranou. Bude to asi hodně časově náročné se to naučit. 

Na dokovanie ti stačí priblížiť dva uzly. Ale je lepšie ak si pred dokovaním klikneš pravím tlačítkom na uzol a zvolíš "set as target".
A... nemšia rada, pri stavbe stanice pri staničných moduloch nepoužívajte SAS!!! Potom sa vám stanica rozkýve po každom aktivovaní staničného SAS. Ja mám momentálne stanicu z ôsmich modulov a kýve sa mi teda dosť
A... nemšia rada, pri stavbe stanice pri staničných moduloch nepoužívajte SAS!!! Potom sa vám stanica rozkýve po každom aktivovaní staničného SAS. Ja mám momentálne stanicu z ôsmich modulov a kýve sa mi teda dosť

Zdraví všechny, moc hezké rady a tipy pro KSP, celé jsem to tady prolétl 
Po přechodu na 0.18 jsem poměrně dost zmatený, nikdy jsem nebyl nějaký super hráč a nejdál jsem se dostal na Orbit Eve
ale furt jsem alespoň teoreticky věděl jak vše co funguje
a právě po přechodu na 0.18 nemám páru co se tam stalo, více typů paliva, elektrika, stavění stanic na orbitu... Dost jsem se naučil ze sledování "vladaportose" na youtube http://www.youtube.com/user/vladoportos ale na 0.18 zatím nic není, není nějaký návod v češtině či slovenštině, který vysvětluje všechny nebo alespoň většinu nových funkcí v 0.18? Děkuji 

Po přechodu na 0.18 jsem poměrně dost zmatený, nikdy jsem nebyl nějaký super hráč a nejdál jsem se dostal na Orbit Eve

- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
O víkendu bych sem mohl napsat příspěvek o novinkách v 0.18 a o tom "jak s nimi nakládat" 

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Vítám tě na našem fóru a doufám, že se ti tu bude líbit! 

Děkuji a ten návod by byl super 
Jinak je tu ještě někdo kdo jede na OS X verzi? Četl jsem i na fóru, že je mnoho problémů s updatováním na 0.18.1, patcher mi také nefunguje...

Jinak je tu ještě někdo kdo jede na OS X verzi? Četl jsem i na fóru, že je mnoho problémů s updatováním na 0.18.1, patcher mi také nefunguje...
- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Je jasné, že na Mac OS to půjde hůř, je to dělané hlavně pro Windows. Můžeš si udělat virtuální počítač s Windows a hrát to tam. 

No ona hra samotná jede i líp jak na Windows, jak to tak bývá
Ale patcher je naprosto tragický, je to nějaký na rychlo upečený port z Windows a topic s problémy patcheru na Macu se plní jak houby po dešti 

Ahoj chci se zeptat sháním Mechjet na verzi 0.18.1 nemužu sehnat ty z 0.17 nefungují. Tím to se prátm kde pak by se dal sehnat a kde by se sehnali případně další mody díky za odpověd předem
Je to otázka času zatím, myslím, MechJeb pro 0.18 nevydali. Ale určitě časem vyjde.