Návody aneb jak na to

Vše o hře Kerbal Space Program
Odpovědět
chobolatom
Znalec kosmonautiky
Znalec kosmonautiky
Reputace: 2
Re: Návody aneb jak na to

Příspěvek od chobolatom »

Normálně klávesou C, nebo kliknutím na IVA u miniatury kerbonauta. Stačí jen uzly a S.A.S., ale nevím jestli musí být i u cílového tělesa. Dokování si já zatím nechávám trochu stranou. Bude to asi hodně časově náročné se to naučit. :-D
Samo1995
Inženýr kosmonautiky
Inženýr kosmonautiky
Reputace: 5

Příspěvek od Samo1995 »

Na dokovanie ti stačí priblížiť dva uzly. Ale je lepšie ak si pred dokovaním klikneš pravím tlačítkom na uzol a zvolíš "set as target".

A... nemšia rada, pri stavbe stanice pri staničných moduloch nepoužívajte SAS!!! Potom sa vám stanica rozkýve po každom aktivovaní staničného SAS. Ja mám momentálne stanicu z ôsmich modulov a kýve sa mi teda dosť :D
Martan
Vesmírný nováček
Vesmírný nováček
Reputace: 0

Příspěvek od Martan »

Zdraví všechny, moc hezké rady a tipy pro KSP, celé jsem to tady prolétl :)

Po přechodu na 0.18 jsem poměrně dost zmatený, nikdy jsem nebyl nějaký super hráč a nejdál jsem se dostal na Orbit Eve :) ale furt jsem alespoň teoreticky věděl jak vše co funguje :) a právě po přechodu na 0.18 nemám páru co se tam stalo, více typů paliva, elektrika, stavění stanic na orbitu... Dost jsem se naučil ze sledování "vladaportose" na youtube http://www.youtube.com/user/vladoportos ale na 0.18 zatím nic není, není nějaký návod v češtině či slovenštině, který vysvětluje všechny nebo alespoň většinu nových funkcí v 0.18? Děkuji :)
Wopat
Kosmonaut
Kosmonaut
Reputace: 646

Příspěvek od Wopat »

O víkendu bych sem mohl napsat příspěvek o novinkách v 0.18 a o tom "jak s nimi nakládat" ;)
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2779

Příspěvek od Dugi »

Vítám tě na našem fóru a doufám, že se ti tu bude líbit! :palec nahoru:
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
Martan
Vesmírný nováček
Vesmírný nováček

Příspěvek od Martan »

Děkuji a ten návod by byl super :)

Jinak je tu ještě někdo kdo jede na OS X verzi? Četl jsem i na fóru, že je mnoho problémů s updatováním na 0.18.1, patcher mi také nefunguje...
chobolatom
Znalec kosmonautiky
Znalec kosmonautiky
Reputace: 2

Příspěvek od chobolatom »

Je jasné, že na Mac OS to půjde hůř, je to dělané hlavně pro Windows. Můžeš si udělat virtuální počítač s Windows a hrát to tam. ;)
Martan
Vesmírný nováček
Vesmírný nováček

Příspěvek od Martan »

No ona hra samotná jede i líp jak na Windows, jak to tak bývá :) Ale patcher je naprosto tragický, je to nějaký na rychlo upečený port z Windows a topic s problémy patcheru na Macu se plní jak houby po dešti :)
Ragnaro
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Ragnaro »

Ahoj chci se zeptat sháním Mechjet na verzi 0.18.1 nemužu sehnat ty z 0.17 nefungují. Tím to se prátm kde pak by se dal sehnat a kde by se sehnali případně další mody díky za odpověd předem
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2779

Příspěvek od Dugi »

Je to otázka času zatím, myslím, MechJeb pro 0.18 nevydali. Ale určitě časem vyjde. :)
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij

Odpovědět

Zpět na „Kerbal Space Program“