Setkání přes Skype
Re: Setkání přes Skype
1) Všichni ne
2) Já tu napsal už před časem, že "dělám tlustou čáru". Nemohu za to, že dugi, baranka a další do mě šijí ....

2) Já tu napsal už před časem, že "dělám tlustou čáru". Nemohu za to, že dugi, baranka a další do mě šijí ....

Naposledy upravil(a) PetrK dne 7.7.2012 15:23, celkem upraveno 1 x.
a vracet se opravdu nebudu, vím, že tu dostal přednost někdo jiný, vím, že tu nejsem vítán. Takže můžete být v klidu. Bohužel moje pomoc tomuto fóru mi nikdy nebyla vracena, vždy jsem tu byl na úrovni kusu hovna a přednost dostal Pan Odborník.
Podle všeho se zdá, že Petr už nechce celou situaci dál komentovat.
Já tu napsal už před časem, že "dělám tlustou čáru"...
Respektujme tedy jeho rozhodnutí. Prosím tedy uživatele, aby na toto téma už nereagovali a nerozfoukávali již tak dost rozjitřené emoce. Děkuji předem všem za to, že budete tuto prosbu respektovat.
Já tu napsal už před časem, že "dělám tlustou čáru"...
Respektujme tedy jeho rozhodnutí. Prosím tedy uživatele, aby na toto téma už nereagovali a nerozfoukávali již tak dost rozjitřené emoce. Děkuji předem všem za to, že budete tuto prosbu respektovat.
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Teď se ponořím do zcela jiného soudku, ale napadla mě v souvislosti se skypeferencemi jedna věc: během povídání prošumí spousta zajímavých informací a je fakt, že není v silách jednotlivce, aby si je zapamatoval. Tak jsem si říkal, jestli by bylo možné pořizovat ze skypeferencí audiozáznam. Už teď, když to píšu, je mi jasné, že to asi není nejlepší nápad, ale kdo ví... Tak mě prosím nekamenujte 

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Neil Armstrong
Kamenovat tě určitě nebudeme. Jen si říkám, jak by se to dělalo. Technicky mě to nějak nenapadá. Pokud by někdo zkušenější věděl, jak na to ... 

- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Tak pokud by to nikomu nevadilo (třeba ohledně autorských práv
) a pokud mi to vyjde (přece jen se den po nejbližší skypeferenci žením), zkusím nahrávat skypeferenci přes audacity. Jen pak nevím, kam to prásknout na download. Možná UložTo?

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Neil Armstrong
Neil Armstrong
Aha, to není vůbec špatný nápad. Pokud bys byl ochotný do toho jít, tak by to bylo samozřejmě super.
Uložto by bylo asi nejlepší. Jen si nejsem jistý, jestli tam nemají nějaký časový limit, že smažou osubor, který se po určitou dobu ani jednou nestáhne.

Uložto by bylo asi nejlepší. Jen si nejsem jistý, jestli tam nemají nějaký časový limit, že smažou osubor, který se po určitou dobu ani jednou nestáhne.

- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
To je opravdu fajn nápad! 

Skype nemá vlastní záznamník? Přes Audacity by to šlo určitě.
Škoda, že to nebylo už teď. 

- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Našel jsem toto: http://voipcallrecording.com/ Je to program určený k nahrávání skype hovorů. Možná by to bylo lepší než Audiacity.