Setkání přes Skype
Re: Setkání přes Skype
No problem, tak se měj hezky.
Zvláště když dotyčný jen bezúčelně zatěžuje web. Například v uplynulých dvou dnech se objevily na webu dva článečky, které jsou myslím zajímavé a týkají se kosmonautiky. Byl to na ně třeba odkaz? Ne nebyl. No prostě nejsem pan XY...
Si myslím, že to zašlo poněkud daleko. Ve čtvrtek večer jsem se pouze rozhodl odejít z konferencí (ač nerad ale byl jsem donucen brilantním plánem pánů Václavíka a vsimonky) a o hádky jsem tedy nestál. Původního plánu se samozřejmě budu držet, nemám na vybranou. Je to asi jako kdybyste chodili do hospody a najednou tam začal chodit chlap, co vám spí se ženou
Je logické, že tam přestanete chodit. I když byste asi čekali, že přátele dají přednost vám.
čau

čau

-
- Vesmírný nováček
- Reputace: 0
Tak tady na to koukám a nevěřícně kroutí hlavou. Už jsem nějaký ten pátek mimo ČR, ale jsem překvapen chováním uživatele PetrK. Vždyť byste všichni měli být rádi že tady jsou aktivní odbornici a když jeden přijde tak to neznamená že druhý musí odejít. A když už tu hodnotíte práci M. Vaclavika tak bych zde jenom rad upozornil že se věnuje převážně jiným věcem než psaní popularizacnich článků.
To vsimonka: já ničí práci nehodnotím, mě je to ukradené. Odborník nejsem, konec konců i ten dotyčný váš kámoš kdysi prohlásil na internetu, myslím, že bych to snad i někde dohledal, že když chlastá v hospodě, tak dělá záslužnější práci než já.
Já neřeším, zda to je odborník či ne. Pro mě je důležité co dělá už asi 6 let proti mé osobě (nejhorší jsou asi pomluvy, že jsem homosexuál, co šíří na veřejných akcích ale je toho více) a s takovými lidmi já u "jednoho stolu nesedím".
Ale stejně jsem si jistý, že tohle bylo předem připravené s jasným cílem.
Má úcta

Já neřeším, zda to je odborník či ne. Pro mě je důležité co dělá už asi 6 let proti mé osobě (nejhorší jsou asi pomluvy, že jsem homosexuál, co šíří na veřejných akcích ale je toho více) a s takovými lidmi já u "jednoho stolu nesedím".
Ale stejně jsem si jistý, že tohle bylo předem připravené s jasným cílem.
Má úcta
Vím, že když řeknu, že to opravdu připravené nebylo, že mi věřit nebudeš ...
- baranka
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
vsimonka90 má pravdu, nejedná se zde o hospodu ale diskuzní fórum otevené všem zájemcům o kosmonautiku vedenou slušnou fomou a bez osobního napadání což nedělá ( to napadání ) nikdo krom uživatele PetrK. Jestliže se nebudu účastnit některé činnosti tak bez napadaní, ani nemusím napsat z jakeho důvodu, prostě se nezůčastním a hotovo. Navíc nikdo zde nepřebírá ničí kamarády a ani jeho protivníky. Řekl bych že podle pravidel může na fórum přijít kdokoliv, teda pokud není robot. 

- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Jsem tady na fóru krátce, ale nad tím, co předvádí P.K. mi zůstává rozum stát. Pokud máš pocit, že se přítomní proti Tobě spikli, tak fórum prostě ignoruj. Takhle mi to přijde jako uražená ješitnost, navíc dávaná na odiv tím, jak se sem neustále vracíš s tím samým postojem. Já bych byl pro, abychom se bavili o vesmíru a kosmonautice, ne o osobních problémech mezi námi. Navíc každý ví, že na netu nikdy nic takového nevyřešíš. Co kdybychom tohle osobní téma už konečně opustili?
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Pod názor, že by bylo vhodné tohle téma opustit se podepisuju i já. Byl bych rád, aby se tohle fórum konečně věnovalo kosmonautice a ne tomu kdo komu co udělal nebo neudělal.