Uhádněte, co je na obrázku
- Karel
- Pokročilý uživatel
- Reputace: 0
Re: Uhádněte, co je na obrázku
deep impact.
Velmi dobře. Docela jsi mě překvapil, tohle totiž vůbec není obvyklý pohled na tuhle sondu.
Máš pravdu, je to skutečně sonda Deep Impact vypuštěná v roce 2005 na raketě Delta II, která 4. července téhož roku bombardovala 400 kilogramů těžkým impaktorem jádro komety Tempel 1.
Dáváš

Máš pravdu, je to skutečně sonda Deep Impact vypuštěná v roce 2005 na raketě Delta II, která 4. července téhož roku bombardovala 400 kilogramů těžkým impaktorem jádro komety Tempel 1.
Dáváš

- Karel
- Pokročilý uživatel
No, byl to takový zvláštní obrázek. To je pravda. Ale v Googlování jsem neporazitelný
Tak dobře, aby to tentokrát nebylo tak rychle uhodnuto jako posledně, dovolím si vložit dva obrázky: U obou chci správné odpovědi.
1. Chci Jméno, působiště, a telefonní číslo. A ano, má to souvislost s kosmonautikou.

2. Chci vědět účel, jméno a její současnou pozici

Tak dobře, aby to tentokrát nebylo tak rychle uhodnuto jako posledně, dovolím si vložit dva obrázky: U obou chci správné odpovědi.
1. Chci Jméno, působiště, a telefonní číslo. A ano, má to souvislost s kosmonautikou.

2. Chci vědět účel, jméno a její současnou pozici

Tu pěknou ženskou přenechám někomu jinému, ale dvojka je Zond 2 nebo 3 (jsou takřka identické). Vzhledem k tomu, že je v pozadí Mars, tak spíše Zond 2. Ten měl za cíl proletět okolo Marsu a pořídit data (hlavně fotky), ale během letu došlo ke ztrátě spojení a Zond pak už pasivně prolétl 6. srpna 1965 okolo cílové planety ve vzdálenosti ~650 000 km (obrázek je tedy dost optimistický
).
V současné době obíhá Slunce.

V současné době obíhá Slunce.
- Agamemnon
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 23
presne tú fotku s tou ženou som nedávno videl niekde... ale nedokážem si spomenúť, že kde... 

Per aspera ad astra [42]
- Agamemnon
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 23
amy mainzer (JPL)
http://en.wikipedia.org/wiki/Amy_Mainzer
http://science.jpl.nasa.gov/people/Mainzer/
http://en.wikipedia.org/wiki/Amy_Mainzer
http://science.jpl.nasa.gov/people/Mainzer/
Per aspera ad astra [42]
Ano je to Amy Mainzer z JPL ,super baba
,no bohužial telefónne číslo nemám.

-
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 4
Teď už telefon netřeba.
Ale zajímalo by mě kde byl tenhle druhej mimozemšťan, kterýho taky nenaučili stárnout před patnácti lety.
Ale zajímalo by mě kde byl tenhle druhej mimozemšťan, kterýho taky nenaučili stárnout před patnácti lety.
- Karel
- Pokročilý uživatel
Ano, to jsou správné odpovědi.
Měl jsem na mysli sondu Zond-3, ale protože jsou opravdu téměř totožné a na obrázku byla počítačová 3d animace, tak považuji odpověď Machiho za správnou. Když jsem měl na mysli Zond 3 tak tam šlo o fotky Měsíce (odvrácené strany). Focení proběhlo v pořádku a nyní sonda obíhá po oběžné dráze Slunce mezi drahami Země a Marsu.
Ta neskutečně sexy dáma je opravdu Amy Mainzer, z NASA jpl, Když jsem ji viděl poprvé nevěřil jsem vlastním očím, jaké má Nasa odborníky /ce.
Teď jak to rozlousknout, ? No, řekněme, že telefonní číslo jste mi nezjistili, tak dávám slovo uživateli: Machi, který byl první.
Dávej
Měl jsem na mysli sondu Zond-3, ale protože jsou opravdu téměř totožné a na obrázku byla počítačová 3d animace, tak považuji odpověď Machiho za správnou. Když jsem měl na mysli Zond 3 tak tam šlo o fotky Měsíce (odvrácené strany). Focení proběhlo v pořádku a nyní sonda obíhá po oběžné dráze Slunce mezi drahami Země a Marsu.
Ta neskutečně sexy dáma je opravdu Amy Mainzer, z NASA jpl, Když jsem ji viděl poprvé nevěřil jsem vlastním očím, jaké má Nasa odborníky /ce.
Teď jak to rozlousknout, ? No, řekněme, že telefonní číslo jste mi nezjistili, tak dávám slovo uživateli: Machi, který byl první.

Dávej
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Myslíte, že Amy Mainzer umí plavat?
Sorry, všem se omlouvám, ale nemohl jsem si to odpustit
Polepším se, slibuji 

Sorry, všem se omlouvám, ale nemohl jsem si to odpustit

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.