Uhádněte, co je na obrázku
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Re: Uhádněte, co je na obrázku
To bude spíš Skylab. Ale pokud to tak opravdu je, dávat by měl Dugi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Neil Armstrong
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12007
Mise Skylab 4 (Carr, Pogue, Gibson) - Vánoce 1973, vyrobeno improvizovaně z prázdných plechovek od jídla. 
http://www.nasa.gov/vision/space/living ... space.html
Btw, ty barevné ozdobičky měly dost zajímavý původ. Jedna z těch zelených byla zátka ze shromažďovací nádoby na moč. http://www.astronautscholarship.org/auction?lot=19
... tady se jeden dozví věcí...

http://www.nasa.gov/vision/space/living ... space.html
Btw, ty barevné ozdobičky měly dost zajímavý původ. Jedna z těch zelených byla zátka ze shromažďovací nádoby na moč. http://www.astronautscholarship.org/auction?lot=19
... tady se jeden dozví věcí...

---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
- Raul
- Zkušený vesmírný badatel
- Reputace: 1
- Bydliště: Ústí nad Orlicí ... Jméno : Radovan Kubrt ... Email: [email protected]
Tak, teď mám dilema zase já
Ale stromeček to představuje, takže souhlas s Vaiem a dává Dugi (případně se dohodněte mezi sebou).
Jinak samozřejmě první americké vánoce posádky Skylab 4 se stromečkem z jídelních konzerv, jak správně vyšťoural M.Pospíšil.

Jinak samozřejmě první americké vánoce posádky Skylab 4 se stromečkem z jídelních konzerv, jak správně vyšťoural M.Pospíšil.
Já bych to dal vaiovi - to, že je to vánoční stromeček bylo jasné. Důležitější bylo určit původ. A ten uhodl vai. Takže já bych to nechal jemu. 

- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12007
Tvé dilema je vyřešeno, Ravene - vai se sám vzdal ve prospěch Dugiho. 

---
- vai777
- Reputace: 390
Zkus něco vyštrachat, pokud nic nemáš, zkusím zítra zadat já...Dugi píše:Já bych to dal vaiovi - to, že je to vánoční stromeček bylo jasné. Důležitější bylo určit původ. A ten uhodl vai. Takže já bych to nechal jemu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Neil Armstrong
Neil Armstrong
- Amper
- Reputace: 214
Vzhledem k oblozeni a bilemu nateru zdi to odhaduju na americany.
Vzhledem k tem kostickam na leskle casti si myslim ze to neni zrcadlo nejakeho dalekohledu ale spis antena nebo tak neco.
Hadam ze budu mimo ale spon zkusim - Juno ?
Vzhledem k tem kostickam na leskle casti si myslim ze to neni zrcadlo nejakeho dalekohledu ale spis antena nebo tak neco.
Hadam ze budu mimo ale spon zkusim - Juno ?
Kdepak.
Začíná se ve mně probouzet škodolibý skřítek, který plácá rukama a vesele poskakuje, protože vidí, že konečně našel něco trochu těžšího
Začíná se ve mně probouzet škodolibý skřítek, který plácá rukama a vesele poskakuje, protože vidí, že konečně našel něco trochu těžšího

- Edemski
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 736
Mně to připomíná dekl z lunochodu