Rosetta
- MaG
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 790
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rosetta
Poměry s osvětlením měly být postupně takové, že za ideálních podmínek by se měl Philae začít ve své současné lokalitě přehřívat už v listopadu. Z toho plyne, že je asi hodně dobře zapadlý mezi skaliska a my máme radost, protože jakmile začne aktivita komety klesat a Rosetta přejde na dráhu blíže povrchu, je tu díky dnešní zprávě nenulová šance si s Philae popovídat ještě více.
Přidej k tomu ještě Cygnus na Atlasu, LISA Pathfinder, první modernizovaný Progress a pilotovaný Sojuz a vyjde Ti, proč mi při představě střihu prosincových Vesmírných výzev už teď vstávají vlasy hrůzou na hlavě.slappy píše:Akatsuki, Falcon, Philae,... ještě nějaká pecka pánové? : )

Počujte ja už idem rovno oslavovať nový rok !
Môže nás dnes ešte niečo prekvapiť ? 

"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
Neříkej dvakrát! Kosmonautika je v tomhle směru hodně zrádná 

- slappy
- Moderátor
- Reputace: 2787
- Kontaktovat uživatele:
Tak prosinec.. to si zaslouží dvojnásobnou stopáž ; )Dugi píše: Přidej k tomu ještě Cygnus na Atlasu, LISA Pathfinder, první modernizovaný Progress a pilotovaný Sojuz a vyjde Ti, proč mi při představě střihu prosincových Vesmírných výzev už teď vstávají vlasy hrůzou na hlavě. :-D
Já bych se fakt nedivil půlhodině. Ale nechci předbíhat, uvidíme, až to hodím za pár dní na osu. 

- slappy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu času přijetí signálu bych se nedivil, kdyby ty pakety od Philae rozšifrovali jako 'GO Falcon!'

slappy píše:
Tak prosinec.. to si zaslouží dvojnásobnou stopáž ; )
Tak mne by to teda vôbec nevadilo!

Tak na tomto som sa schuti zasmial.slappy píše:Vzhledem k tomu času přijetí signálu bych se nedivil, kdyby ty pakety od Philae rozšifrovali jako 'GO Falcon!'

- slappy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, teď koluje zpráva, že MOHLO jít jen o nějaké rušení.. Uvidíme jestli to zítra ještě stihnou analyzovat..