Setkání 2013
Re: Setkání 2013
Není nějaká povinnost srazy a shromáždění ohlašovat na městský, obecní úřad a na policii ?Wopat píše:Na blogu pana Přibyla se objevila informace o přednášce na vašem srazu spolu s odkazem na naše fórum. Tak si to tam užijte
Matně si vzpomínám, že jsem viděl v TV reportáž, že se v tomto směru změnil nebo změní zákon o shromažďování obyvatel
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Pleteš si normální pokec několika lidí s demonstrací. Michale, Michale...michalkolesa píše: Není nějaká povinnost srazy a shromáždění ohlašovat na městský, obecní úřad a na policii ?
Matně si vzpomínám, že jsem viděl v TV reportáž, že se v tomto směru změnil nebo změní zákon o shromažďování obyvatel

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Neil Armstrong
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Ty když jdeš do hospody s kámošema, tak to hlásíš na policii?michalkolesa píše:Není nějaká povinnost srazy a shromáždění ohlašovat na městský, obecní úřad a na policii ?
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
tak jinak. Vím, že se to někdy musí hlásit, ale nevím kdy a jak to hlášení má vypadat.Wopat píše:Ty když jdeš do hospody s kámošema, tak to hlásíš na policii?michalkolesa píše:Není nějaká povinnost srazy a shromáždění ohlašovat na městský, obecní úřad a na policii ?
Ptám se jen proto, že jsem to slyšel v televizi, ale detaily si nepamatutuji
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Můžu tě ubezpečit, že v případech, jako je setkání Kosmonautix se to hlásit nemusí. Stačí?michalkolesa píše:tak jinak. Vím, že se to někdy musí hlásit, ale nevím kdy a jak to hlášení má vypadat.Wopat píše:Ty když jdeš do hospody s kámošema, tak to hlásíš na policii?michalkolesa píše:Není nějaká povinnost srazy a shromáždění ohlašovat na městský, obecní úřad a na policii ?
Ptám se jen proto, že jsem to slyšel v televizi, ale detaily si nepamatutuji
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Neil Armstrong
Neil Armstrong
Shromažďování občanů
něco jsem našel na portálu veřejné správy
něco jsem našel na portálu veřejné správy
Veřejným shromážděním se rozumí zejména schůze, pouliční průvody a manifestace konané na veřejných místech.
- Edemski
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 735
A čemu přesně na slovech veřejné místo nerozumíš?!? Oni se nesejdou na pokec u kašny na náměstí 
A už bych to nerozpitvával (nebo sem hodím Jendu Citróna!)

A už bych to nerozpitvával (nebo sem hodím Jendu Citróna!)

To bylo jen pro zájemce, kterým to též vrtá hlavou proč se to nemusí oznamovat, nikoliv námět k diskusi.
- Edemski
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 735
Tak myslím a nebudu sám, že to vrtá hlavou jen tobě... 

- Lakely
- Správce profilu na Facebooku
- Reputace: 198
- Kontaktovat uživatele:
Pane Koleso, pokud se ptáte na to, zda o našem setkání ví policie, tak nemějte obavy, protože policie o nás rozhodně ví. Dobré vztahy s místní policí máme již od minulého srazu a velice oddaně je prohlubujeme.
Vesmír je nekonečný a realita překoná veškeré naše představy.
A. C. Clarke
A. C. Clarke