OG-2 Mission 2
Re: OG-2 Mission 2
"The meek will inherit the Earth." ..and the rest of us, Universe.
Nosná raketa Falcon v1.2 úspešne odštartovala a vyniesla na požadovanú dráhu družice Orbcomm.
Gratulujem!
A v tomto prípade ešte jedna gratulácia - k úspešnému pristátiu 1.stupňa rakety.
Ešte raz gratulujem!
Dugi to povedal pekne - boli sme svedkami udalosti, ktorú nikto nikdy pred nami nezažil...

Gratulujem!

A v tomto prípade ešte jedna gratulácia - k úspešnému pristátiu 1.stupňa rakety.

Ešte raz gratulujem!

Dugi to povedal pekne - boli sme svedkami udalosti, ktorú nikto nikdy pred nami nezažil...

Do včerejška byli SpaceX pokaždé "První soukromá společnost, která...", ale dnes se stali "První lidé v historii homo sapiens, kteří..."
A ešte dve poznámky na okraj.
Prvá: Veľmi sa mi páči že je Dugi do toho komentovania tak emocionálne vtiahnutý...
Druhá: A veľmi sa mi páči, že živé prenosy štartu rakiet s českým komentárom vôbec sú.
Prvá: Veľmi sa mi páči že je Dugi do toho komentovania tak emocionálne vtiahnutý...

Druhá: A veľmi sa mi páči, že živé prenosy štartu rakiet s českým komentárom vôbec sú.

Díky moc, je pravda, že se většinu snažím chovat profesionálně a nedávat do toho emoce, ale dnešek byl prostě mimořádný, že jsem dal průchod svým dojmům. Možná to bylo dobře, protože tohle se opravdu neděje každý den.
Mám vlekou radost, že se nejen tobě, ale i dalším divákům přímé přenosy líbí. Sám jsem takový zájem nečekal.
Mám vlekou radost, že se nejen tobě, ale i dalším divákům přímé přenosy líbí. Sám jsem takový zájem nečekal.
Tak dneska to bolo evidentné snáď po celý čas prenosu. Ale myslel som to všeobecne - napr. sa to vždy prejavuje pri zapálený motorov prvého stupňa...Dugi píše:Díky moc, je pravda, že se většinu snažím chovat profesionálně a nedávat do toho emoce, ale dnešek byl prostě mimořádný, že jsem dal průchod svým dojmům. Možná to bylo dobře, protože tohle se opravdu neděje každý den.

Je pravda, že je to úžasná podívaná a to se pak těžko zachovává chladná hlava 

Tak, tak...Dugi píše:Je pravda, že je to úžasná podívaná a to se pak těžko zachovává chladná hlava
Inak - bol si už niekedy fyzicky prítomný pri nejakom štarte?