Kosmodrom Vostočnyj
Re: Kosmodrom Vostočnyj
Díky moc!
- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
- Reputace: 9
Tak už i sám velký nesmírný samojediný po návštěvě kosmodromu posunul oficiálně první start o 4 měsíce.
http://www.astrowatch.net/2015/10/putin ... ssias.html

http://www.astrowatch.net/2015/10/putin ... ssias.html

"It is much easier to believe than to understand"
CHris Hadfield
CHris Hadfield
Pro ruštinaře kratka reportaž z vostočneho.
Tak jsem našel aktualní video a udělal jsem k tomu pro neruštináře titulky:)
R.
R.
Teda pane, klobouk dolů! Skvělá práce - jako neruštinář děkuju o to víc. Kromě pár drobných překlepů, je to skvělá práce. Ještě jednou moc děkuju a smekám klobouk!
Tak jsem par překlepů opravil 

- MaG
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 788
- Kontaktovat uživatele:
Promiň veřejný dotaz, ale jak jsi titulky do YT videa vložil, že je hned mohu vidět a použít? Hodilo by se mi to u videa o Rosettě a Philae..
Myslím, že to video je na Radimově kanálu, tudíž ho stáhnul a doplnil titulky u sebe. K cizím videím se titulky přidávat nedají.
Ještě jednou ale děkuju za to, že ses do toho pustil. Jelikož jsi autor, požádám tě o svolení - rád bych tohle video použil jako hlavní téma zítřejšího krátkého článku u nás na blogu.
Ještě jednou ale děkuju za to, že ses do toho pustil. Jelikož jsi autor, požádám tě o svolení - rád bych tohle video použil jako hlavní téma zítřejšího krátkého článku u nás na blogu.
Video jsem stáhnul a vložil k sobě na kanál.MaG píše:Promiň veřejný dotaz, ale jak jsi titulky do YT videa vložil, že je hned mohu vidět a použít? Hodilo by se mi to u videa o Rosettě a Philae..
Jo klidně.Dugi píše:Myslím, že to video je na Radimově kanálu, tudíž ho stáhnul a doplnil titulky u sebe. K cizím videím se titulky přidávat nedají.