41. díl - Leden 2013
Re: 41. díl - Leden 2013
Kluci, předem se omlouvám, ale existuje možnost, že 42. díl Vesmírných výzev nahraju na Stream nikoliv zítra, ale se zpožděním. Dneska jsem si napsal text a zítra jsem chtěl načíst komentář a stříhat. Ale při dnešní večeři se mi ulomil kus zubu tak nešťastně, že trčí z dásně směrem k jazyku. Tím pádem musím zítra ráno k zubařce a nevím, jak na tom budu se schopností mluvit. Možná se bude i trhat, uvidíme.
Každopádně existuje i možnost, že bude všechno v pohodě a já text bez problémů načtu a video sestříhám včas. Tuhle zprávu píšu předem pro jistotu - abyste případně věděli, co se děje, pokud by tu video včas nebylo.
Každopádně existuje i možnost, že bude všechno v pohodě a já text bez problémů načtu a video sestříhám včas. Tuhle zprávu píšu předem pro jistotu - abyste případně věděli, co se děje, pokud by tu video včas nebylo.
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 387
Ajajaj, Vv počkají, zdraví je přednější.Tak ať Ti to dobře dopadne!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Tak hlavně, aby tě to moc nebolelo a dobře to dopadlo. Souhlasím s vaiem, že zdraví je přednější.
Já bych ti klidně ty komentáře načetl, ale to by byli diváci, zvyklí na tvůj hlas, zmatení.
Já bych ti klidně ty komentáře načetl, ale to by byli diváci, zvyklí na tvůj hlas, zmatení.