16. díl - Cvičení dělá mistra
Re: 16. díl - Cvičení dělá mistra
Petr: Díky za tip, přidám to do příští nabídky. 

Chystám o exoměsících nějaký článek, takže by mohl být jako podklad. Jen asi s videi to bude horší a s fotkama taky nic moc
Budu jako smrt - beru všechno 

Ale zase je fakt, že exoplanety měly docela úspěch, že? ehm. Kdyby se v názvu zmínila Pandora, hm... ale je to takové dlouhodobější téma, takže kdybys měl něco aktuálnějšího,...
Ano, exoplanetární díl je doposud ze všech nejsledovanější. Pokud to dramaturga zaujme, dám vědět.
Hezký díl
hlavně to přistání ... a hele hodlají v NASE tohle jako transport do Vesmíru používat jen pro sebe nebo i normální lidi
(vim, vim cena by byla obrovská, ale musel jsem se zeptata
)

Memento Mori, Carpe Diem ...
Kosmická loď Orion/MPCV je určená pro profesionální kosmonauty - bude létat k ISS a pak i k asteroidům/Marsu. Pro využití v kosmické turistice se s ní nepočítá. 

Někdy o víkendu vyjde článek o exoměsících. Může to být taková osnova pro ten díl. Osnovu bych ti poslal v neděli, jestli téma projde, neprojde, budeš mít zájem, nebudeš, je mi fuk. Ten článek píšu tak jako tak a příprava osnovy je za 5 minut.
Jen jsem nikdy nepochopil, proč po schválení už nejde text opravit. Když tak se klidně můžeme domluvit, že ti dám číslo, ty mě prozvoníš, já to omrknu a do dvou minut ti dám vědět. Nejde o předělávání textu ale spíše o odstranění totálních chyb
Ale u tohohle tématu by to nemělo být tak horké, přece jen nejde o konkrétní objev. 
Jen jsem nikdy nepochopil, proč po schválení už nejde text opravit. Když tak se klidně můžeme domluvit, že ti dám číslo, ty mě prozvoníš, já to omrknu a do dvou minut ti dám vědět. Nejde o předělávání textu ale spíše o odstranění totálních chyb

OK, za osnovu děkuju. Jestli se podaří téma prosadit, bude se hodit.
Je to proto, že šéfdramaturg má poslední slovo při schvalování obsahu. Čili po tvé případné korektuře bych mu musel poslat text znovu. No ... řekněme, že pokud by tvoje korektura spočívala jen v nějaké minimální úpravě, tak bych mu to třeba posílat nemusel. Větší úpravy už asi ano.
Prozvánění nebude potřeba. Vím, že když ti pošlu mail, tak odpovídáš rychle.

Je to proto, že šéfdramaturg má poslední slovo při schvalování obsahu. Čili po tvé případné korektuře bych mu musel poslat text znovu. No ... řekněme, že pokud by tvoje korektura spočívala jen v nějaké minimální úpravě, tak bych mu to třeba posílat nemusel. Větší úpravy už asi ano.
Prozvánění nebude potřeba. Vím, že když ti pošlu mail, tak odpovídáš rychle.

Akorát si říkám, zda nebudeš chtít dát jako téma spíše pád Phobos-Gruntu
Exoměsíce se dají odložit.