168. díl - Je libo kávu z oběžné dráhy?
Re: 168. díl - Je libo kávu z oběžné dráhy?
Nejsem právník, ale tuším, že to bude něco o audiovizuiální reklamě, product placementu, skryté reklamě atd. Ale přesně to nevím.
Jde o to, že reklamy kosmických firem nekostičkuju, protože jejich impakt na český trh není významný. Nemohu tedy zákazníky nějak ovlivnit. Ale u kávy, která se (tuším) prodává i v ČR je situace jiná.
Jde o to, že reklamy kosmických firem nekostičkuju, protože jejich impakt na český trh není významný. Nemohu tedy zákazníky nějak ovlivnit. Ale u kávy, která se (tuším) prodává i v ČR je situace jiná.
Přijde mi bizarní, že by se to týkalo datových streamů na Internetu. To striktně vzato není ani televize.
Já nevím, jen jsem se zeptal editorky, jestli to mám rozmazat a ona řekla, ať to zkusím. Zbytek neřeším. 

- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Tak to je potom jasné!!!
Na to existuje takové pravidlo. Když v práci nechceš něco dělat, tak to hlavně nikde nezmiňuj. Protože pokud se na to nezeptáš, tak to nikoho nenapadne 

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
To je dobrá taktika. zkusím si to zapamatovat.
SDpíš jsem se chtěl vyhnout situaci, kdy by mi po vydání někdo ze Streamu napsal, ať udělám novou verzi s rozmazanými logy. Zrovna bych nemusel mít čas a já mám rád všechno odevzdané v pořádku. Tedy až na ten úlet, že ISSpresso na ISS ještě není. To mne bude strašit ještě hodně dlouho.

SDpíš jsem se chtěl vyhnout situaci, kdy by mi po vydání někdo ze Streamu napsal, ať udělám novou verzi s rozmazanými logy. Zrovna bych nemusel mít čas a já mám rád všechno odevzdané v pořádku. Tedy až na ten úlet, že ISSpresso na ISS ještě není. To mne bude strašit ještě hodně dlouho.