Návody aneb jak na to

Vše o hře Kerbal Space Program
Odpovědět
Boby91
Aktivní nováček
Aktivní nováček
Reputace: 0
Re: Návody aneb jak na to

Příspěvek od Boby91 »

Už jsem to vyřešil..musel jsem předělat celou loď,protože to byla prostě zvrhlost,se to pokoušet dostat na orbitu... Momentálně mě ale trápí jiná věc..dostal jsem úkol proleťet kolem Duny a zjišťuju,že to není ani zdaleka jako leťet na Mum,či Minmus.. Četl jsem několik návodů,včetne toho na KSP wiki..ale vubec se mi to nedaří a přses mechjeb to dělat nechci.. :(
Wopat
Kosmonaut
Kosmonaut
Reputace: 646

Příspěvek od Wopat »

Je to jednoduché. Počkej, až bude Kerbin svírat s Dunou úhel 44,36 stupňů. Nemusí to být úplně přesně. Pak si na mapě naplánuj zážeh (v místě které svírá cca 120 stupňů se směrem pohybu planety okolo slunce) a máš hotovo. Pokud nechceš proletět těsně nad Dunou nebo se do ní trefit, víc nepotřebuješ. V případě, že bys chtěl, je vhodné udělat po cestě korekční zážehy.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Avarax
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Avarax »

Alebo odporucam stiahnut mechjet a nechat si len vitvorit trasu to vse
Samo1995
Inženýr kosmonautiky
Inženýr kosmonautiky
Reputace: 5

Příspěvek od Samo1995 »

Ach jaj... To chce prax. Choďte do Sandbox módu a stavajte a skúšajte. Lietať na iné planéty je teraz s tým plánovaním trás jednoduché, Kedysi to bolo omnoho náročnejšie a aj tak sa vo veľkom lietalo. Let na Dunu je asi najjednoduchší. Ja to robím tak že počkám, kým duna trochu predbehne Kerbin, zaletím na neosvetlenú stranu Kerbinu a tam si naplánujem trajektóriu. Funguje to vždy, len nezabudnite zrovnať prípadnú inklináciu obežnej dráhy tak, aby to všetko sedelo.
Som zvedavý, čo to bude, keď sa bude lietať na Eeloo :-D
Boby91
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Boby91 »

Jednoduchý je to pro Vás,ostřílený borce :) Já už vidim,jak tam budu posílat záchranou loď,protože mi dojde palivo :D Delta-V mam až až na stroji co tam chci vyslat,ale praxe se od teorie liší :D
kopapaka
Zkušený vesmírný průzkumník
Zkušený vesmírný průzkumník
Reputace: 2

Příspěvek od kopapaka »

Tak leť rovnou záchranou lodí :)
Boby91
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Boby91 »

:lol: :lol: To bude sraz Kerbinských záchranářů na Duně.. :lol: :lol:
Boby91
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Boby91 »

Dotaz pánové :) Těch 4550m/s na LOK je myšleno tak, že když budu mít nosnou raketu, která mi dá součet 4550.. tak mě dostane na orbitu do 80km Ap.. Nebo je to myšleno jako orbita o 80Km AP a PE..
Protože já tady experimentuju s nosnostma raket a tuhle jsem vezl k vesmírné stanici náklad paliva o váze 100tun a potřeboval jsem mnohem víc delta-v.. Teď třeba mám naloženo nějakých 20tun a vždy mi dojde palivo při AP 80km a Pe -100xxx ... :hlavou proti zdi :idea: :idea: :roll:
Zde foto rakety... Stupeň 8-6 je nosný, zbytek potřebuji pro operace mimo atmosféru a nemohu si dovolit pálit moc paliva ze stupně 4 :(

ps: používám wopatův letový profil.. :)
SamElanius
Zájemce o kosmonautiku
Zájemce o kosmonautiku
Reputace: 1

Příspěvek od SamElanius »

Mas nesmyslne velky TWR. Ta raketa pokud jede ne plnej vykon se ti musi rozpadat v atmosfere... a pokud nejede, tak plytvas.
Boby91
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Boby91 »

Drzi dobre, nerozpada se vubec.. Zkousel jsem to mit podle reguli TWR 2 a 1.5 a mohl jsem se snazit sebevic,ale kulatou orbitu jsem nedosah,vzdy mi to chciplo pri ap 70 a pe -300xxx... A litam porad stejne.. Podle wopatovo rady :)

Odpovědět

Zpět na „Kerbal Space Program“