Návody aneb jak na to
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Re: Návody aneb jak na to
ricardinho7 píše:Stahoval jsem si celý pack modů z cztorrent...

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
-
- Vesmírný nováček
- Reputace: 0
Tak okoření to hru. Měl jsem tam takové mody, jakože Kerbalové budou mít potřeby jíst, pít, vysoké přetížení je může zabít apod.Wopat píše:ricardinho7 píše:Stahoval jsem si celý pack modů z cztorrent...A jaký to má smysl?
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
To samozřejmě chápu, že to okoření hru. Proč ale stahovat celý pack, u kterého ani nevíš, co všechno obsahuje a hlavně nevíš, které módy jsou kompatibilní s poslední verzí hry?
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
-
- Vesmírný nováček
- Reputace: 0
Jaké mody obsahuje jsem věděl, byly přesně vypsány. Fungoval bezchybně, jediný problém byl vyslat v modu science sondu bez kerbala do vesmíru no. Ale myslím, že už nemá smysl to řešit. Jsem rád, že jsem to vyřešil a můžu v klidu hrátWopat píše:To samozřejmě chápu, že to okoření hru. Proč ale stahovat celý pack, u kterého ani nevíš, co všechno obsahuje a hlavně nevíš, které módy jsou kompatibilní s poslední verzí hry?

úžasná hra
den uteče jako nic 

Ahojte. Potreboval by som poradiť ohľadom kerbalu. Hrám to len dva dni a ide ma z toho urvať. Je to určite tým že to neviem preto by som stým potreboval pomôcť ak by sa tu niekto našiel.
Pr. Tieto dve misie
http://postimg.org/image/mcp669aub/
http://postimg.org/image/3ln8w3g9v/
Oby dve úlohy chápem čo mám spraviť vyskúšať padák a potom booster oby dve veci som spravil jednej misii a nedalo mi to ako spravené. Neviem pochopiť prečo jediné čo ma napadá tak je tam podmienka okolo Korbinu ale je nemožné ako mám v tej výške obletieť kerbín a pritom otvoriť ešte padák ? WTF
Problém číšlo dva:
Mení sa mi nastavenia ovládania podľa toho kde sa pozerám proste otočím kameru alebo pohnem s loďou a z d čo je náklon v pravo je zrazu do hora neviete ako to nastaviť alebo čo robiým zle.
Najlepšie nenašiel by sa niekto kto by šiel somnou na ts alebo skype a mohol by som sa na takéto veci priamo popýtať?
Pr. Tieto dve misie
http://postimg.org/image/mcp669aub/
http://postimg.org/image/3ln8w3g9v/
Oby dve úlohy chápem čo mám spraviť vyskúšať padák a potom booster oby dve veci som spravil jednej misii a nedalo mi to ako spravené. Neviem pochopiť prečo jediné čo ma napadá tak je tam podmienka okolo Korbinu ale je nemožné ako mám v tej výške obletieť kerbín a pritom otvoriť ešte padák ? WTF
Problém číšlo dva:
Mení sa mi nastavenia ovládania podľa toho kde sa pozerám proste otočím kameru alebo pohnem s loďou a z d čo je náklon v pravo je zrazu do hora neviete ako to nastaviť alebo čo robiým zle.
Najlepšie nenašiel by sa niekto kto by šiel somnou na ts alebo skype a mohol by som sa na takéto veci priamo popýtať?
Vítám tě na našem fóru a doufám, že se ti tu bude líbit.
Věřím, že někdo ze zdejších uživatelů ti jistě poradí.
Věřím, že někdo ze zdejších uživatelů ti jistě poradí.

- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 3
Důležité jsou všechny parametry uvedené v Objectives. Flying (za letu) a Kerbin (na planetě Kerbin) pravděpodobně splňuješ, ale problém může být u Alt (altitude - výška) a Spd (Speed - rychlost). Tzn. padák musíš otevřít (nebo zažehnout booster, podle toho který ten úkol plníš) v předem dané výšce (to rozpětí je poměrně velké, takže toho bych se nebál), ale co je horší také v dané rychlosti. Toho se už dosahuje hůř, aby tyhle dvě veličiny byly obě v normě.
A v 3000 m se dá určitě otevřít padák, jen nevím jestli ho nemusíš trochu upravit. Pokud by se nechtěl otevřít, zkus v VAB na něj kliknout pravým a jednu z hodnot Altitude (výška nad zemí,kdy se padák úplně rozevře) nebo Pressure (při jakém tlaku se padák vystřelí).
A v 3000 m se dá určitě otevřít padák, jen nevím jestli ho nemusíš trochu upravit. Pokud by se nechtěl otevřít, zkus v VAB na něj kliknout pravým a jednu z hodnot Altitude (výška nad zemí,kdy se padák úplně rozevře) nebo Pressure (při jakém tlaku se padák vystřelí).
Klidně mne oslovujte Radim.
-
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 1
Neni to slozite. Dulezite je provest "staging", tzn prechod mezi stage (zmackuti mezerniku). Tzn. pokud by jsi na to klikl pravym a dal activate engine tak to platit nebude. Na druhou stranu je uplne sumak jestli po vypusteni padaku se urve.
Na ukol s padakem ti bude stacit jeden motor na pevny palivo, kabina a dva padaky (jeden pro ukol druhej pro realnou zachranu).
Na ukol s bosstrem bych to videl an 3 stupnovou raketu. Jeden vetsi solid booster, potom klasickej tekutej motor aby jsi mohl nastavit rychlost mezi hranice, a az doletis do dane vysky tak spustit ten RT-5.
Na ukol s padakem ti bude stacit jeden motor na pevny palivo, kabina a dva padaky (jeden pro ukol druhej pro realnou zachranu).
Na ukol s bosstrem bych to videl an 3 stupnovou raketu. Jeden vetsi solid booster, potom klasickej tekutej motor aby jsi mohl nastavit rychlost mezi hranice, a az doletis do dane vysky tak spustit ten RT-5.