Virgin galactic
- petrsida
- Kosmonaut
- Reputace: 3137
Re: Virgin galactic
Pokud by ovšem vyšetřovatelé nebyli tak nezávislí, jak se zdají (a nebylo by to poprvé při vyšetřování nehod) a na vině je skutečně motor, pak tahle chyba stejně brzy VG dožene a bude to znamenat opravdu konec projektu a ztrátu důvěry.
Tak tohohle bych se fakt nebál, vždyť fotky a záznamy jsou veřejné a kouká na to celý svět
a chce se mi dodat vyšetřování neběží v Čechách, nebo Rusku ....
Tak tohohle bych se fakt nebál, vždyť fotky a záznamy jsou veřejné a kouká na to celý svět
a chce se mi dodat vyšetřování neběží v Čechách, nebo Rusku ....

- Agamemnon
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 23
to je nezmyselna pripomienkapetrsida píše:a chce se mi dodat vyšetřování neběží v Čechách, nebo Rusku ....

Per aspera ad astra [42]
Já jsem si jenom vzpomněl na vyšetřování havárie Challengeru a snahu zamést pod stůl manažerská selhání, hlavně "normalizaci odchylky".
- petrsida
- Kosmonaut
- Reputace: 3137
to je nezmyselna pripomienka
To bych oponoval, nenarážím na to, že jde o Američany, ale na to, že jejich právní systém a fungování občanské společnosti má tradici sahající 250 let zpět
u nás prostě tohle zažité není a je to dennodenně vidět, a trvat to bude dlouho, Rusko snad není nutné probírat
vzpomněl na vyšetřování havárie Challengeru a snahu zamést pod stůl manažerská selhání
No právě, snaha byla, ale nezametli to, a to bylo v gardu mamutí státní organizace, tady jde o malou soukromou firmu, a jak už někdo poznamenal, ani Boeing nic nenadělal, když mu dreamliner zůstal na zemi
To bych oponoval, nenarážím na to, že jde o Američany, ale na to, že jejich právní systém a fungování občanské společnosti má tradici sahající 250 let zpět
u nás prostě tohle zažité není a je to dennodenně vidět, a trvat to bude dlouho, Rusko snad není nutné probírat
vzpomněl na vyšetřování havárie Challengeru a snahu zamést pod stůl manažerská selhání
No právě, snaha byla, ale nezametli to, a to bylo v gardu mamutí státní organizace, tady jde o malou soukromou firmu, a jak už někdo poznamenal, ani Boeing nic nenadělal, když mu dreamliner zůstal na zemi
- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
- Reputace: 9
Ztroskotání dobře zná. Miliardář Branson se však pokaždé otřepal
http://ekonomika.idnes.cz/profil-richar ... anicni_bse
http://ekonomika.idnes.cz/profil-richar ... anicni_bse
"It is much easier to believe than to understand"
CHris Hadfield
CHris Hadfield
Vítám tě na našem fóru a doufám, že se ti tu bude líbit. Porozhlédni se tady, jak to tu funguje. Pokud jsi nám chtěl ukázat fotku, tak je lepší ji do příspěvku rovnou vložit - přes tagy img nebo obr (u větších obrázků). Je to lepší než dávat odkazy na web, kde je fotka k vidění. Jasně, ten odkaz tam můžeš přidat taky, ale fotka je hlavní. Takhle, jak jsi to napsal, to totiž vypadá jako reklama. Ale beru to, že jsi nový, takže v klidu, ber to jako radu do budoucna. 
Ať se ti tu líbí.

Ať se ti tu líbí.
- Amper
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 214
Kde je ta fotka SS ? To pred cim stoji je nosic, WhiteKnight 2 a nikoliv raketoplan SpaceShip 2.