Infografiky
Re: Infografika všech misí
Moc pěkná práce! 

- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12004
Ahoj Machi, netušil jsem, že si zveřejnění schováváš do nového článku ... bylo to na UMSF, tak jsem to bral za published.Machi píše:...Nicméně včera jsem ji ukázal na UMSF a všiml si jí i Mirek Pospíšil a dal odkaz na kosmo.cz, takže když už je ven, tak dávam odkaz i zde ...
A jak vidím, nejsem sám, kdo i v pracovní době nepřetržitě sleduje 3 až 4 kosmofóra.

---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
Nic se nestalo, nakonec už před týdnem jsem dal na flickr předchozí verzi bez S-S.
Jen jsem trochu doufal, že ačkoliv to ukážu na UMSF, tak to v ČR přejde bez povšimnutí a poté to budu moci v článku vydávat za novinku.
Jinak já dnes nemusím v pracovní době sledovat několik fór, protože mám volno, tak dělám na nějakých restech (tak to dopadá, když má člověk rozdělaných nějakých deset projektů
).
EDIT: Abych nezapomněl. Dugi, nebylo by lepší toto vlákno přesunout z "Volné diskuze" do "Popularizace astronomie"?
Jen jsem trochu doufal, že ačkoliv to ukážu na UMSF, tak to v ČR přejde bez povšimnutí a poté to budu moci v článku vydávat za novinku.

Jinak já dnes nemusím v pracovní době sledovat několik fór, protože mám volno, tak dělám na nějakých restech (tak to dopadá, když má člověk rozdělaných nějakých deset projektů

Díky!Dugi píše:Moc pěkná práce!
EDIT: Abych nezapomněl. Dugi, nebylo by lepší toto vlákno přesunout z "Volné diskuze" do "Popularizace astronomie"?
Staniž se 

- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Poněkud starší infografika. Nevím, jestli už se tady někdy objevila.

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Paráda!

- Edemski
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 736
Skvělé, ale PDF je bíly "papír"
Vám to funguje?

Funguje, ale je třeba použít kvalitní PDF prohlížeč (ne Acrobat Reader).
Třeba Sumatru.
Ale pro jistotu zkusím ještě stáhnout PDF, jestli nedošlo k nějaké chybě během přenosu a ukládání na Google Disc.
Třeba Sumatru.
Ale pro jistotu zkusím ještě stáhnout PDF, jestli nedošlo k nějaké chybě během přenosu a ukládání na Google Disc.
- Edemski
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 736
Sem to pak otvíral ve Photoshopu CS5 a taky průhledná hladinaMachi píše:Funguje, ale je třeba použít kvalitní PDF prohlížeč (ne Acrobat Reader).
Třeba Sumatru.