Orbcomm
- Agamemnon
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 23
Re: Falcon 9 v1.1
na nsf to bolo už pred 2 dňami 
edit: dokonca aj na verejne časti

edit: dokonca aj na verejne časti
Per aspera ad astra [42]
Môj tip možno naozaj bude pravdivý. Falscrub 9 podľa tohoto kalendára štartov http://en.wikipedia.org/wiki/2014_in_spaceflight#June má štartovať až 13. júna.rexino píše:Toto vôbec nikto nečakal. Štart Orbcomm odloženýKoľko odkladov tipujete pre tento štart?
Ja dávam 3
"Sľúbili ste mi kolónie na Marse. Namiesto toho som dostal Facebook." Buzz Aldrin
- Agamemnon
- Inženýr kosmonautiky
13.6. je ten pôvodný dátum (ten odklad z 27.5. bol v skutočnosti na 13.6. utc - 12.6. local)
ale inak to už medzitým nie je pravda a dôjde k ďalšiemu odkladu o pár dní
ale inak to už medzitým nie je pravda a dôjde k ďalšiemu odkladu o pár dní
Per aspera ad astra [42]
Z akého dôvodu? Stále neopravili tú nádrž s héliom alebo nový problém?
"Sľúbili ste mi kolónie na Marse. Namiesto toho som dostal Facebook." Buzz Aldrin
- Agamemnon
- Inženýr kosmonautiky
tentokrat nie spacex problem, co som videl
edit:
net 16.6.
edit:
net 16.6.
Per aspera ad astra [42]
Z NSF info: štart odložený
Totot pripomína skôr tragikomédiu

Totot pripomína skôr tragikomédiu

Ach jaj, v prípade SpaceX to už ale nie je tragikomédia ako skôr rutina 

"Nemali by sme sa na vesmír pozerať očami racionalizácie odborníka. Elegantné bohatstvo bolo vždy podstatou prírody".... ( Wernher von Braun )
Na kosmo.cz sa píše že chyba nie je na strane SpaceX, ale to je vpodstate jedno, túto raketu už zrejme nikdy neuvidíme štartovať na čas
Má to ale jedno pozitívum, nebude sa štartovať v noci, dúfam že náhradný termín bude v dobrom čase aj pre nás, aj pre USA, kvôli videu z pristátia 1. stupňa.

Najnovšie info hovoria že štartovať by sa malo 20.6 niečo pred polnocou nášho času.
- Agamemnon
- Inženýr kosmonautiky
to info je odkiaľ?rexino píše:Najnovšie info hovoria že štartovať by sa malo 20.6 niečo pred polnocou nášho času.
je správne, len ma prekvapuje, že je už verejné... nikde som to public zatiaľ nevidel
Per aspera ad astra [42]