Co vás na kosmonautice baví nejvíc?
-
LucieČerná
- Vesmírný nováček

- Reputace: 1
Co vás na kosmonautice baví nejvíc?
Ahoj všem,
zajímalo by mě, co vás osobně na kosmonautice přitahuje nejvíc. Jsou to pilotované lety, nové rakety a technologie, mise k Měsíci a Marsu, nebo třeba teleskopy a objevování vzdáleného vesmíru?
Já sama se přistihnu, že mě někdy víc než technické detaily baví příběhy lidí kolem misí a to, jak se celý obor posouvá krok za krokem dopředu. Ráda si ale přečtu i pohledy ostatních.
Budu ráda, když se podělíte o to, co vás na vesmíru fascinuje nejvíc Geometry Dash.
zajímalo by mě, co vás osobně na kosmonautice přitahuje nejvíc. Jsou to pilotované lety, nové rakety a technologie, mise k Měsíci a Marsu, nebo třeba teleskopy a objevování vzdáleného vesmíru?
Já sama se přistihnu, že mě někdy víc než technické detaily baví příběhy lidí kolem misí a to, jak se celý obor posouvá krok za krokem dopředu. Ráda si ale přečtu i pohledy ostatních.
Budu ráda, když se podělíte o to, co vás na vesmíru fascinuje nejvíc Geometry Dash.
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky

- Reputace: 12523
Re: Co vás na kosmonautice baví nejvíc?
Tak trochu duplicitní vlákno. Mrkni sem: viewtopic.php?t=1866
---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
Re: Co vás na kosmonautice baví nejvíc?
Mě osobně na kosmonautice nejvíc fascinuje kombinace lidského příběhu a technologického pokroku. Pilotované lety mají obrovskou sílu právě kvůli tomu, že za nimi stojí konkrétní lidé – jejich odvaha, roky příprav a týmová spolupráce. Když člověk sleduje start rakety, není to jen technický úspěch, ale i vyvrcholení práce tisíců lidíSpace Waves.