Elon Musk - SpaceX CEO, osobnost, vizionář
Re: Elon Musk - SpaceX CEO, osobnost, vizionář
V hAmerice to bude spis kulka... Tam ruska okna nemaji!jakubv píše: 6.7.2025 11:40Tak hlavně aby dal pozor a nevypadl z oknatodtv píše: 5.7.2025 23:44 EM zakládá stranu "America Party".
https://x.com/elonmusk/status/1941584569523732930![]()
Jinak uvidime, jestli to k necemu bude, hAmici jsou stadova civilizace.
"Když se podíváš na nebe, sníš o tom být mezi hvězdami. Když jsi mezi hvězdami a podíváš se dolů, sníš o tom být zpátky na Zemi."
Chris Sembroski
Chris Sembroski
Nebude to k ničemu. Tradice dvou stran má hluboké kořeny, nahrává ji většinový systém a spousta dalšího. Třetí strany tam dlouho nepřežívají. Ale může v některých státech podpořit "své" kandidáty tradičních stran.
Tvrdit o bytostných individualistech že tvoří stádní "civilizaci" (civilizace!? Opravdu?), to chce velkou dávku "fantazie".
Tvrdit o bytostných individualistech že tvoří stádní "civilizaci" (civilizace!? Opravdu?), to chce velkou dávku "fantazie".

No já se bojím, že to povede k vítězství demokratů, což je špatně. A Elona, ač mu fadím i v politice, bych radši viděl se plně věnovat SpaceX.
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12043
Nejen, že založil novou politickou stranu, Elon se rovnou přihlásil i do voleb do Sněmovny reprezentantů za Texas.
---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
Pro mě je docela jedno, jestli byli u moci Republikáni nebo Demokraté. Důležité bylo, že všichni udržovali kontinuitu především v zahraniční politice, tradiční euro-atlantické vazby a spojenectví a měli jasno v tom, že SSSR/Rusko je Mordor. Trump razí velmi odlišný přístup a to paradoxně a nebezpečně právě v době, kdy se to zlo na východě probudilo definitivně.VaclavC píše: 6.7.2025 20:00 No já se bojím, že to povede k vítězství demokratů, což je špatně. A Elona, ač mu fadím i v politice, bych radši viděl se plně věnovat SpaceX.