Čtrnácté oficiální setkání - rok 2025

Všechny informace o setkávání členů našeho fóra
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2766
Re: Čtrnácté oficiální setkání - rok 2025

Příspěvek od Dugi »

Skvělé, to mám radost!
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
VitezslavSkorpik
Vesmírný průzkumník
Vesmírný průzkumník
Reputace: 149

Příspěvek od VitezslavSkorpik »

Výborně, jsem rád, že změna vyhrála. :-)

A podotýkám, pokud má někdo potíže s dopravou, můžeme s tátou zajistit odvoz z nádraží ve Znojmě a popřípadě pak i zpět na nádraží. A to asi v průběhu celé soboty a neděle (když pojede táta sám, tak má v autě 3-4 místa).
V pátek bohužel ne, ale protože budeme v Praze na přednášce Pátečníků, můžeme večer zajistit někomu odvoz z Prahy nebo z Jihlavy a okolí (2-3 místa).

A ještě tip. Pokud se chcete do Znojma dopravit sami, důrazně doporučuji auto nebo autobus, železniční spojení je tam strašlivé...
Organizátor přednáškového cyklu Pátečníci, fyzik, astronom, skeptik, horolezec a turista.

Richard P. Feynman: "První pravidlo vědy zní, že nesmíte oklamat sami sebe. A oklamat sebe je nejsnazší."
VitezslavSkorpik
Vesmírný průzkumník
Vesmírný průzkumník
Reputace: 149

Příspěvek od VitezslavSkorpik »

Jinak včera jsem hovořil s mým tátou. Počítá s tím, že by nám v sobotu udělal exkurzi do Národního parku Podyjí.
Organizátor přednáškového cyklu Pátečníci, fyzik, astronom, skeptik, horolezec a turista.

Richard P. Feynman: "První pravidlo vědy zní, že nesmíte oklamat sami sebe. A oklamat sebe je nejsnazší."
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2766

Příspěvek od Dugi »

Díky moc za zajištění programu. ;-) :palec nahoru:
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij

Odpovědět

Zpět na „Setkání“